Laad de meest populaire nummers als MP3: yaBeat Top 100

Laad de meest populaire nummers als MP3: yaBeat Top 100

de yaBeat Top 100 Grafieken geven een goed overzicht van wat muziek is momenteel erg populair. De populaire YouTube downloader en converter biedt een handige manier om nummers van video-sharing sites zoals YouTube te downloaden en te converteren naar MP3-formaat. Zoals getoond in de volgende hoe dit werkt!

yaBeat Top 100 hitlijsten met de meest populaire liedjes

De yaBeat toplijsten makkelijker om populaire liedjes en videoclips te vinden. Op deze manier, nodigen muziekliefhebbers over de yaBeat app te downloaden of rechtstreeks in de webbrowser YouTube-video’s, hetzij in MP3- of MP4-formaat naar beneden en naar hen luisteren offline comfortabel. Die is gericht op het zoeken naar specifieke nummers, geeft de gewenste titel in het zoekveld yaBeat en selecteert de klappen het juiste resultaat.

yaBeat Top 100yaBeat Top 100 te downloaden MP3-nummers binnen handbereik

Nog makkelijker is het graven in de yaBeat Toplijsten en geven een goede indicatie van welke muziekvideo’s en nummers zijn gewoon in de download charts. Met een druk op de knop worden de geselecteerde videoclips snel en gemakkelijk omgezet in de gemeenschappelijke MP3-formaat.

Download yaBeat Top 100 nummers binnen handbereik als MP3

De yaBeat Top 100 charts onthullen de 100 meest gevraagde en geladen muziekvideo’s en maakt ze beschikbaar om te downloaden van dezelfde door videoclips van YouTube en andere film sites zoals Vimeo, Dailymotion, Vevo & Dailymotion direct omgezet in MP3. De yaBeat download charts tonen onder andere de titel, de artiest en ook de download snelheid. Wie klikt op het kleine icoontje achter deze automatisch converteert de videoclip in een MP3-liedje.

yaBeat Top 100 ChartsDe. YaBeat grafieken van No. 1 tot 100 te downloaden

Gebruik batchverwerking-functie om de yaBeat Charts downloaden

Alle MP3-downloads worden opgeslagen in de door de gebruikers folder te downloaden. Met de verwerking optie batch worden geladen in een keer een aantal liedjes. De namen van de tracks neemt de populaire YouTube Converter automatisch, zodat de muziekliefhebber heeft ook dezelfde volgorde in zijn collectie yaBeat Top 100

iTunes charts met de YouTube-video’s van de top 100 van iTunes

In aanvulling op de Top 100 Charts zijn iTunes Charts ook yaBeat als een top 100 van de beschikbare dag. Dit is de beste YouTube-video’s over de officiële Top 100 van iTunes en de gebruiker kan converteren naar een MP3-bestand en kopieer het op zijn smartphone weer met één klik alle video’s.

yaBeat iTunes Top 100De iTunes charts met de YouTube-video’s naar de iTunes Top 100

Als de yaBeat Top 100 downloaden legaal?

Natuurlijk, hier ook gelijk aan de vraag of yaBeat legaal is en of muziekliefhebbers ook de yaBeat Top 100 kan downloaden echt legaal. Het antwoord: Omdat YouTube & Co zijn toegestaan ​​als bronnen voor het downloaden en het downloaden yaBeat legitiem is, ook al is het zeker een juridisch grijs gebied.

Meer informatie over de yaBeat Charts zijn hier te leren!

map