downloaden van YouTube video's: yabeat alternatieven?

downloaden van YouTube video’s: yabeat alternatieven?

Zijn er goede yabeat alternatieven, die snel kunnen worden en veilig downloaden van YouTube video’s en op te slaan muziek? En wat te denken van de wettigheid? Hier is informatie!

yabeat alternatievenU zoekt yabeat alternatieven? (Foto: yabeat / Redactie)

De beste alternatieven yabeat

Eigenlijk is de yabeat app en yabeat als Web App downloaden van een groot ding – haar ieder geval in principe. Er converteren MP3’s van YouTube-video’s wat makkelijker manieren. En de app komt ook samen met zeer praktische functies. Er zijn bijvoorbeeld, snelle toegang tot de top 100 en handige lijst functies.

Maar een vervelende enorm in yabeat: reclame. Dat is alles, maar weinig tussen. En zoals ook zeer dubieus. Dus het is niet ongebruikelijk voor vreemde reclame verschijnt gegarandeerd voor onder de 18-jarige is niet geschikt. Wie dus niet als iets dat een ad blocker zou moeten installeren of tekenen op de yabeat alternatieven:

yabeat alternatieven Advertisingyabeat is eigenlijk vrij handig – maar om de agressieve reclame die u kunt zo bang. (Foto: yabeat / Redactie)

convert.as

Een alternatief voor de even zelf wordt verwezen naar de yabeat pagina die Web App convert.as is., Die behoort tot imperium yabeat en is niet volledig beplakt met reclame. U kunt kiezen of u wilt opslaan (mp4) de baan als een audio (mp3) of video. In aanvulling op YouTube kunt u ook video’s converteren van Vevo, Dailymotion en Vimeo.

Convert2MP3

De zijkant Convert2MP3.net biedt de mogelijkheid om een ​​web app muziek te zetten. Je geeft gewoon een URL in het veld, kan zelfs tags voor artiest of titel complement. Er is ook een handige zoekfunctie als je ooit zou moeten hebben een URL bij de hand.

Online Video Converter

De online video converter downloaden bespaart u direct vanuit de browser video in MP3-formaat. Daarnaast kunnen bestanden op te slaan als OGG, AAC, FLAC, WMA, WAV en M4A.

yabeat alternatieven convert.asconvert.as is een nogal ad-vrij alternatief uit de yabeat universum. (Foto: yabeat / Redactie)

Free YouTube to MP3 Converter

Geen web app, maar eigenlijk een download bevindt zich achter de Free YouTube to MP3 Converter. U moet dit wel te installeren. maar het biedt u allerlei praktische functies. Individuele titels, maar ook als complete afspeellijsten kunnen worden omgezet en opgeslagen. Gewoon kopiëren en plakken en je bent klaar. Stel je een lijst samen en laat de converter werk. Naast tal van andere MP3-formaten kan nog steeds worden aangepast – in wisselende kwaliteit.

En de hele zaak wel legaal?

Er zijn in aanvulling op deze, vele andere manieren YouTube-video’s en die van andere diensten aan MP3-bestanden of andere geluidsbestanden te converteren. Je moet om te zien welke van de alternatieven yabeat beste opschieten het.

Maar hoe zit het met de wettigheid? Want dat alles ruikt eens voor illegale download. Omdat je maar zelfs zeer nodigt niets, je bent in een juridisch grijs gebied – die niet zo grijs als het voorjaar van 2017. Sindsdien zijn er in feite een wet van het Hof van Justitie, die zegt dat het downloaden illegaal geüploade tracks strafbaar kan zijn.

maar veel van de geüpload naar YouTube en Co. items zijn niet illegaal geüpload, maar kom van artiest of platenmaatschappij zelf principe -. het betekent ook, bijvoorbeeld in de disclaimer op convert.as – is er geen kopieerbeveiliging, die de hele zaak juridisch zou maken. De bepalingen en voorwaarden van YouTube, maar eigenlijk zeggen iets heel anders.

Wie meer wil weten over het onderwerp te lezen, ziet er het beste in dit artikel: Bent YouTube Converter legaal of is dat een misdaad?

map