PayPal kosten voor kopers en verkopers in één oogopslag

PayPal kosten voor kopers en verkopers in één oogopslag

Gebruikers betalen met hun virtuele rekening, geen behoefte aan PayPal kosten angst. Getroffen zijn meer verkopers en begunstigde. Hier vindt u een overzicht van alle kosten te krijgen!

Gebruikers kunnen het opzetten van een persoonlijke of zakelijke rekening en het beheer van deze download ook handige app via PayPal bij PayPal. de kosten in verband met het gebruik van de service is ook afhankelijk van het type account. Maar ook andere factoren spelen een rol!

PayPal kosten: wanneer er geen kosten worden gemaakt

PayPal is het maken van een transparant beleid en gelooft niet dat de bezienswaardigheden als het gaat om vergoedingen. Is de service, ook – immers, mobiel betalen is een zeer gevoelige kwestie. Zon wordt duidelijk aangegeven wanneer en waar de kosten voor de gebruiker ontstaan. In volgende zaken geen PayPal kosten komen aan de gebruiker om:

 • (1) De invoering van een PayPal-rekening is over het algemeen gratis. Bovendien, PayPal het weglaten van een andere set-up of abonnementskosten.
 • (2) Betalen met PayPal is gratis voor de gebruiker. Dit vereist echter dat de remittances in euro. Zal worden betaald in een andere valuta, opgelopen kosten.
 • (3) De gebruiker kan sturen naar familieleden en vrienden gratis geld. Dit geldt als de gebruiker zijn storting bankrekening of bestaande PayPal-saldo gebruikt. Echter, kosten, als je wilt naar een creditcard of geld te gebruiken sturen in een andere valuta of in het buitenland.

PayPal kosten

Kosten die worden gemaakt op de verkoop in PayPal

Als u winkelen met PayPal artikelen, eten bestellen of gehanteerd andere problemen met het, het betalen van een cent. Echter, het vallen voor degenen PayPal kosten ontvangen van betalingen. Dus dat meestal van invloed op de detailhandel en zakelijke klanten van PayPal. Die laadt de gebruiker moet dan berekenen:

ontvangen van geld: Als er een betaling is ontvangen, PayPal rekent een vergoeding van 1,9% + 0,35 euro. Dezelfde waarde komt ook voor betalingen in Zweedse kroon. Deze kosten zijn van toepassing indien de bedragen uit Duitsland, Noorwegen, IJsland, Liechtenstein en de EU worden ontvangen. Wereldwijd betalingen andere voorwaarden.

registratie dealerDe online payment service biedt verkopers bepaalde dealer voorwaarden in het vooruitzicht. Deze worden individueel beoordeeld en goedgekeurd. Echter, basisvoorwaarden zijn een navenant hoog volume van de omzet en een PayPal-leven van ten minste 90 dagen. Een bijkomende doorslaggevende factor, de mand grootte, moet de goederen moeten voldoen aan de voorwaarden en de boekhoudkundige een goede reputatie. Als aan deze voorwaarden wordt voldaan en de aanvraag wordt voor ons en dat de verkoper ingediend kan, bijvoorbeeld, krijgen de volgende voorwaarden:

 • 1,7% + 0,35 € (5.001 tot 25.000 €)
 • 1,5% + 0,35 € (25.000 €)

PayPal PLUS voorwaarden: PayPal PLUS is een speciale service voor distributeurs die een verscheidenheid aan betaalmethoden omvat. Het biedt ook bijzondere voorwaarden voor het voordeel van de gebruiker, deze kosten zullen naar verwachting met ingang van januari 2016:

 • 2,49% + 0,35 euro (minder dan 5.000 euro)
 • 2,09% + 0,35 euro (5.001 tot 25.000 euro)
 • 1,79% + 0,35 euro (ongeveer 25.000 euro)

micropayments: Dit type betalingen kunnen worden toegepast, zodat een verandering van ladingen plaatsvindt. Het geldt dan: 10% + 0,10 euro.

verzamelen donatiesVoor het verzamelen van donaties van diensten stijgt weer aparte kosten: 1,5% + 0,35 euro.

Afzonderlijke verwerking van vergoedingen

Naast de hierboven PayPal kosten voor verkopers, het kan ook leiden tot de verwerking van vergoedingen zou kunnen. In de volgende gevallen kan worden verwacht dat de kosten met PayPal:

 • Wanneer een terugvordering moet worden gedaan, is er een eenmalig bedrag van 16 euro. Tenzij de betaling wordt gedekt door de verkoop van bescherming.
 • Als er een mislukte automatische incasso van PayPal-rekening naar de bankrekening waarop de gebruiker verantwoordelijk is, kosten zijn ook te wijten. PayPal kosten 3 euro voor dit.
 • Als de gebruiker moet verantwoorden voor terugbetalingen via automatische incasso, PayPal ook verhoogde kosten voor verwerking. Er is een vergoeding van 5 euro.

PayPal Returns Help Center
Voor verdere vragen over de kosten van het aanvaarden van het Help Center van de dienst met veel nuttige antwoorden beschikbaar is.

map