Is het mogelijk om een ​​PayPal betaling annuleren?

die zijn Het maken van PayPal betaling wilt, is ontslagen uit de dienst in hun plaats, hier lezen hoe hij zijn geld nog steeds!

lezen in de pagina's van PayPal annulering bereid klanten vaak volgende zinnen: "Helaas, reeds een uitzending betaling kan niet worden geannuleerd. De reden: We hebben al dit bedrag verstrekt aan Verkoper "Maar er zijn een aantal manieren om een ​​PayPal-betaling te annuleren .. Of u zich aanmeldt bij de website of mobiele toegang tot de dienst na de PayPal-app downloaden naar zijn rekening.

Het maken van PayPal betaling(Foto: PayPal Inc./Redaktion)

De omstandigheden, zodat u een PayPal betaling annuleren

Normaal gesproken kan alleen betalingen worden ingetrokken waarvan de status is nog niet op volledige. Dit is eenvoudig te controleren door in te loggen in zijn PayPal-account en klik op de optie statement. In het betalingsbevel, wordt de betreffende transactie worden gezocht en op de link geselecteerde details. U kunt de betaling omgekeerd, je je realiseert annuleert dit aan de hand van de plaats van betaling. Als deze optie niet wordt weergegeven, de volgende mogelijkheden te blijven, terug te krijgen zijn geld:

Neem contact op met de verkoper

Het geld was al overgemaakt, is er alleen de mogelijkheid om contact op met de verkoper. Hier heb je de goede wil van de partij hoop, want als je terug te krijgen zijn geld alleen ligt in zijn discretie. PayPal heeft zelf geen manier om de transactie terug te draaien.

contact op met PayPal

In bepaalde situaties echter PayPal kan een betaling te annuleren. Dit is het geval als er problemen zijn met een verkoop of onbevoegde toegang tot de rekening waren. Bijvoorbeeld, als:

  • ... je hebt geen post ontvangen.
  • ... het artikel verschilt aanzienlijk van de beschrijving van de provider.
  • ... een niet-geautoriseerde betaling werd uitgevoerd door een derde te laten uitvoeren is ingelogd met uw eigen profiel. Vervolgens annuleerde de transactie, maar niet de status, maar in spiegelbeeld.

In deze gevallen, de gebruikers van betaaldiensten hebben precies 45 dagen de tijd om het probleem met PayPal te zien. De service gecontroleerd na ingang van de respectieve substraat en de annulering, eventueel met de dealer. In gerechtvaardigde gevallen, zal het factuurbedrag worden terugbetaald.

Andere redenen voor de annulering

Er zijn nog andere opties die kunnen leiden tot een annulering, maar deze kunnen niet direct worden beïnvloed. Dit geldt voor:

  • ... betalingen waarvan de status gedurende 30 dagen "niet geplaatst" te staan.
  • ... uitstekend bankoverschrijvingen. Dit zal worden geannuleerd na 10 dagen, de status van de open schakelaars die moeten worden geannuleerd.
  • ... betalingen aan een niet-geregistreerde PayPal e-mailadres. Hier kan de betaling link "annuleren" zal worden teruggedraaid.
map