Man met weinig inspanning Het opzetten van een PayPal-rekening en te profiteren van de betalingsdienst. Speciaal voor aankopen op internet een account is onmisbaar geworden. We leggen uit hoe het moet!

PayPal is een online betalingssysteem dat meer dan 230 miljoen accounts leidt naar eigen zeggen in bijna 200 landen. De rekeningen zijn virtuele, d. h. zonder daadwerkelijk klantnummer, maar er zijn e-mail adres van elk lid. Het grote voordeel van de dienst die de verrichte betalingen onmiddellijk gecrediteerd en transfers kunnen zo veel sneller dan een normale bankrekening worden gemaakt.

Een account kan worden opgericht nadat de PayPal-app download op zowel de tablet en op uw smartphone. Echter, zoals aanbevolen om het register rechtstreeks te maken op de website van de dienst, omdat de toepassing hierin aanzienlijk comfortabeler is opgenomen dan op - de overigens perfect functionerende - applicatie.

Het opzetten van een PayPal-rekening voor kopers

PayPal biedt in principe drie soorten accounts:

  • de PayPal koper rekening voor gebruikers die willen naar sites veilig winkelen.
  • de PayPal persoonlijke account voor verkopers die willen PayPal aanbieden als een betaalmethode.
  • de PayPal zakelijke rekening professionele verkoper.

Naast een koper rekening een eigen of zakelijke rekening kan worden uitgevoerd. Wie wil het opzetten van een PayPal-account, het gaat altijd volgens hetzelfde patroon. Bijvoorbeeld wordt de werkwijze toegelicht aan de kopersaccount.

Het opzetten van een PayPal-rekening

Stap 1: Registreer

De eerste stap is om te registreren bij PayPal. Hiervoor wordt de site van de service genaamd. Rechtsboven is er de Gratis lid knop door erop te klikken, een nieuwe pagina wordt geopend. Hier kunt u kiezen voor particuliere en zakelijke tussen de opties. Om te betalen met PayPal online aankopen, moet hier een eigen gekozen worden.

Het opzetten van een PayPal-account Account Selection

Stap 2: gegevensinvoer

Na het invoeren van diverse statistieken, zoals land, geldig e-mailadres en een veilig wachtwoord een gegenereerde veiligheidscode in de juiste vorm moet worden ingevoerd. Door te klikken Vervolgens wordt een nieuw venster geopend. Hier persoonlijke gegevens zoals naam, adres of telefoonnummer worden opgevraagd. Bovendien moet meerderjarig worden bevestigd en zowel de gebruiksvoorwaarden en het privacybeleid worden geaccepteerd.

Stap 3: Activering van de rekening

Als alle gegevens correct zijn ingevoerd verzonden PayPal een bevestiging per e-mail naar het adres vermeld. In dit is er een link kan de PayPal-account worden geactiveerd met de oproep.

Stap 4: Voeg Bankrekening

PayPal gebruiken voor betalingen, noch de bankgegevens en geboortedatum moet worden toegevoegd. Daarnaast meldt één op met de vooraf gedefinieerde wachtwoord op de website van de dienst en selecteert het menu-item toevoegen bankrekening. Je hebt nu bijna maakte het, maar moet wachten een paar dagen tot u de account kan bevestigen.

Stap 5: Controleer de bankrekening

Uiterlijk vier werkdagen na de rekening naar de PayPal-rekening werd toegevoegd, krijg je een verwijzing van een paar cent. In gebruik dit krediet is een code. Dit dient om de bankrekening te bevestigen. Om dit te doen opnieuw in te loggen op de homepage van de dienst, en kiezen uit de menu-instellingen item te bevestigen bankrekening. Door het invoeren van het codenummer het PayPal-account installatie is voltooid.