Als u wilt worden Het opladen van PayPal-rekening, je moet de route te gaan via giropay. hier leren wat het is en met deze methodiek is hoe verder te gaan!

PayPal is een van de meest prestigieuze betaling diensten op het internet. Of u zich aanmeldt bij de computer op de website of met de PayPal-app download service van uw tablet of mobiel gebruik: Bijna elke online winkel kan gebruiken deze methode van betaling. Ondertussen is het online betalingssysteem naar meer dan 230 miljoen accounts te beheren en in bijna 200 landen. Iedereen winkelen handig met internet of geld zou in het buitenland worden overgemaakt, kunnen dankzij PayPal zonder veel inspanning. De kosten zijn duidelijk en de service sneller dan een normale transactie via financiële instelling of besparingen. Bovendien, PayPal biedt zusätzlichzen bescherming op de aankoop en verkoop.

De PayPal-rekening op te laden met giropay

Als u wilt zijn krediet te verhogen, zijn er slechts de variant via giropay. Net als bij PayPal zelf is giropay een online betaalmethode. De GmbH werd in 2006 opgericht door Postbank, Fiducia IT en datacenters van coöperatieve banken en de spaarbanken. PayPal werkt samen met de Duitse dienst als het gaat om de storting om de persoonlijke PayPal-rekening. We leggen in een paar stappen hoe dit te doen:

Het opladen van PayPal-rekening

1e stap: het invoeren van de data bank

In de eerste plaats moeten deze PayPal pagina worden genoemd. Op het gebied betreedt mits men de gegevens van de BANKKANTOOR (bankcode, BIC, naam of plaats van de bank). In de volgende stap wordt u doorgestuurd naar het online bankieren gebied van de betreffende financiële instelling.

Het opladen van PayPal-rekening bankgegevens

Stap 2: De gewenste hoeveelheid

Op de online banking site van de betreffende bank zal de benodigde hoeveelheid worden ingevoerd. Je kan worden opgeladen PayPal-rekening met bedragen die variëren van 50 euro tot een maximum van 1.000 euro om te worden geselecteerd. Hier echter vol euro bedragen worden ingevoerd - cent kan op dit moment niet plaatsen.

Stap 3: Inloggen PayPal-rekening

Voor directe storting op de rekening, is het noodzakelijk dat de gebruiker zich aanmeldt bij zijn PayPal-rekening. Na registratie dient de gewenste hoeveelheid en de bank opnieuw bevestigd.

Stap 4: Maak de betaling via online banking

logt u op de online banking site van zijn bank een, een voorgevulde overdracht, die zal bevestigen door het invoeren van een TAN nodig heeft. Naar aanleiding van de in rekening gebrachte activa is per direct beschikbaar. Overigens is er geen kosten, wil zijn PayPal-rekening op te laden.

Betaling van het accepteren van credit

Werd overgebracht per ongeluk te veel op de rekening, kunt u het bedrag weer op te laden. Om dit te doen terug in te loggen op de PayPal-account en kies voor de optie:geld op te nemen. Het opent een scherm waarin de gewenste hoeveelheid is ingevoerd. Dan is de rekening moet worden geselecteerd waarop het geld moet worden bijgeschreven, en de boeking door te klikken op het debiteren worden bevestigd. Het bedrag moet worden gecrediteerd binnen een tot twee werkdagen voor de geselecteerde account.

Hoe kan men komen tot een PayPal-rekening, deze clip onthult: