Gebruikers moesten wachten voor een WhatsApp Plus Alternative wachten. De tijd is gekomen: Met de GBWhatsApp Messenger krijgt nu een opvolger. Hier is alle info!

De GBWhatsApp download is gratis en biedt veel meer functies dan het origineel. Wie wil slimmer berichten te schrijven of stuur grote foto's, doet er goed aan met de WhatsApp alternatief.

WhatsApp Plus AlternativeAfbeelding: GBMODS

Whatsapp Plus alternatief omzeilt lock

Begin 2015 WhatsApp was massale actie tegen derden, zoals WhatsApp Plus of WhatsAppMD en opende onbevoegde accounts. De providers beloofde snelle hulp, maar gebruikers wachtte tot nu toe tevergeefs. Nu is er met GBWhatsApp eigenlijk een alternatief voor WhatsApp, die deel uitmaakt van Facebook sinds 2014. Hier kan worden gebruikt met alle reguliere WhatsAppMD WhatsApp contacten en een hele reeks extra mogelijkheden:

WhatsApp Plus Alternative PinkAfbeelding: GBMODS

Kleurrijk, GBWhatsApp

Wie niet meer kan dragen de Roze Groen van WhatsApp kunnen kiezen uit een vrijwel onuitputtelijke bron van verschillende thema's. Er zijn minimalistische ontwerpen om Hello Kitty-outs samen met Walt Disney lettertype, zowat alles kan worden gepersonaliseerd en op maat. niet wie de keuzes te verwarrend of nog moet genoeg individu, dat kan gewoon niet een eigen thema te genereren. En het is niet alleen te maken, maar ook te bieden heeft voor andere gebruikers om te downloaden. Maar zelfs voor gebruikers die geen gevoel voor zulke oppervlakkige franje dat WhatsApp Plus biedt een alternatief veel nuttige extra opties.

WhatsApp Plus Alternative DreadAfbeelding: GBMODS

Meer vrijheid met GBWhatsApp

De Messenger biedt de mogelijkheid om handmatig hun online status aan te passen. Net WhatsApp heeft inderdaad bleek te zijn echte relatie killer zijn - niet meer! Geen beschuldigende vragen meer zijn, waarom niet gereageerd of die je hebt ge-sms't om 00:57. Een ander voordeel is dat aanzienlijk meer gegevens gemakkelijk kunnen worden verzonden. Video's kunnen worden gestuurd bijvoorbeeld tot een grootte van 30 MB - 16 MB met WhatsApp momenteel alleen mogelijk is. Daarnaast kunnen afbeeldingen worden verstuurd in de originele resolutie en er - het Todschlagargument par - bijna twee keer zoveel emoji. Total GBWhatsApp is een kleine alleskunner in termen van lay-out en functies. Echter, de tool is geen officiële uitbreiding van de Boodschappers, zodat de oorspronkelijke aanvraag moet worden verwijderd vóór de installatie van het apparaat. Voordat de chatgeschiedenis moet altijd een back-up. Hoe WhatsApp chats kunnen worden overgedragen, kunt u zich hier te leren.

wenkHet gebruik van ongeautoriseerde software is altijd een bron van gevaar Terwijl belofte van aanbieders die WhatsApp niet de gebruikersgegevens te evalueren -. Zo, en de rekeningen niet duidelijk doen - zou een garantie is dit echter niet. Aangezien wij geen negatieve rapporten ontvangen hebben, bieden wij de WhatsApp Plus alternatief gratis - maar op eigen risico.