Windows 10 niet naar beneden gaan: Dat helpt!

Veel gebruikers klagen na de Windows 10 upgrade meer dan een vervelend ding: Windows 10 niet vervallen! Wij hebben de oplossing voor het probleem gevonden. lees nu, zoals de PC zelf weer wordt afgesloten! Sommige gebruikers die 10 te downloaden op hun pc of laptop Windows hebt gemaakt en uitgevoerd de upgrade, beschrijven moeilijkheden bij het afsluiten van de PC. Gelukkig zet geen ernstig probleem achter de kwestie.

Windows 10 niet vervallen(Screenshot: Microsoft Corporation / Redactie)

Windows 10 niet wordt afgesloten: Een wijdverbreid probleem

Sinds de release van Windows 10 juli vorig jaar de forums staan ​​vol met Windows 10 nrs. Veel beschrijven kleine eigenaardigheden en kinderziektes van het besturingssysteem en het zoeken naar mogelijke oplossingen. Een ding dat is heel gebruikelijk en komt in vele, zowel PC of laptop, heeft betrekking op de sluiting.

is vaak beschreven die gebruikers wilt afsluiten hun computer via de normale route, deze eenvoudige maar neustarte na een paar seconden. maar dat gebeurt schijnbaar altijd. Andere gebruikers spreken van een foutmelding dat er als volgt uitziet: "Op de PC, een probleem heeft voorgedaan. Hij moet opnieuw worden gestart ... "Het resultaat is dus hetzelfde.

Windows 10 niet naar beneden rijden fouten(Screenshot: Microsoft Corporation / Redactie)FOTO: Screenshot "icybloodey" door de gebruiker op Computerforum.de

We hebben oplossingen voor beide varianten, die hieronder worden toegelicht gevonden.

Herstart voorkomen door Quick Start-functie

Windows 10 niet vervallen, maar begint na enkele ogenblikken opnieuw. Wie vecht met dit probleem, volgt u deze instructies en de fout is verholpen.

  • Ten eerste, de PC's Control Panel wordt geopend. In het startscherm, de gebruiker klikt op het veld systeem en veiligheid.
  • Binnen deze categorie ontstaan ​​relatief midden van het gebied van energie-opties met een paar sub-items. Er selecteert de gebruiker uit-knop gedragsverandering.

Windows 10 loopt niet langs de Energiebeheer(Screenshot: Microsoft Corporation / Redactie)

  • Of je kunt zien op dit moment zelfs de functie "Quick Start" of is het nog steeds een tussenstap nodig wanneer de gebruiker op een aantal instellingen zijn momenteel niet beschikbaar klikken.
  • Nu is de Quick Launch is uitgeschakeld door het verwijderen van het vinkje bij de optie.

Windows 10 niet vervallen snelle start(Screenshot: Microsoft Corporation / Redactie)

  • Tot slot, de wijzigingen opslaan en de computer moet gemakkelijk worden afgesloten. Dat moet nu testen.

Andere oplossingen wanneer Windows 10 niet af te sluiten

Windows 10 niet naar beneden gaan, ondanks het deactiveren van de Quick Start? Dan moet je nog proberen de volgende opties.

(1) verwijderen ON / OFF ChargeDe tool maakt gebruik van de Gigabyte Applecharger.sys, een Windows-driver. Dit bereidt Windows voorkomende problemen en is niet echt nodig. Meestal is het in C: tot \ Windows \ System32 \ driver te vinden. Wie kent niet de ON / OFF-oplader kan worden met een programma dat zodanig kan helpen als Ccleaner en dus verwijder het gereedschap.

Windows 10 niet vervallen opstartservices(Screenshot: Microsoft Corporation / Redactie)

(2) startup services uit te schakelen:

  • Open het menu Start en typ msconfig en tik systeemconfiguratie.
  • bodem in alle Microsoft-services vink het vakje aan nauw contact onder het tabblad Services. Schakel nu alle overige diensten.
  • Open vervolgens de Task Manager en schakel alle items onder Selectief opstarten.
  • Na een herstart van de PC zou het probleem "Windows 10 niet naar beneden te gaan" worden opgelost.

(3) driver updatesMet het oog op het heden en andere problemen met Windows 10 te vermijden, moet u ook de nieuwste stuurprogramma's op hun systeem hebben.

map