reparatie en herstel van Windows 10 - Hier is hoe! 2023

reparatie en herstel van Windows 10 – Hier is hoe!

Wie Reparatie Windows 10 willen of te herstellen vondsten de juiste instructies in onze gids. Windows 10 zal niet meer opstarten, crashes of is niet stabiel? We laten zien wat te zoeken 10 Restore en Reset op de geïntegreerde reparatie functies en in Windows, zodat er geen belangrijke gegevens verloren gaan!

Reparatie Windows 10 en terug te zetten naar de fabrieksinstellingen.

Menig gebruiker tegenkomt enige tijd na Windows 10 Download het volgende probleem: Het nieuwe besturingssysteem wordt uitgevoerd aan het begin snel, zuiver en zonder fouten, maar een aantal weken of maanden later, blijkt de eerste eigenaardigheden en soms, helaas, zelfs de Windows 10 Reset noodzakelijk maken.

Reparatie Windows 10reparatie en Windows 10 reset de PC weer op nul (Afbeelding: Microsoft / Redactie)

Het besturingssysteem is in deze zaak die, naar de fabrieksinstellingen. Dit klinkt ingewikkelder dan het is, en de moeite waard als het systeem een ​​eigen leven leiden en vervelende problemen en fouten zich ontwikkelt. Vooral de automatische Windows 10 updates brengen vaak door elkaar het hele systeem. Omdat het zinvol om Windows volledig te maken aan de fabrieksinstellingen.

repareren back-up van belangrijke gegevens voordat Windows 10

Degenen die willen een nieuw begin, geselecteerd in de instellingen van het bijwerken van en de veiligheid en venture klikt er onder restauratie "Reset deze PC", Als alternatief wordt het item gebruikt "terug te keren naar eerdere Build" om de laatste plaatsvond Windows 10 Update-omgekeerd. Echter, deze optie is alleen beschikbaar als de update is uitgevoerd in de laatste tien dagen.

  Vérifiez le disque dur avec chkdsk de Windows

Windows 10 reparatie herstel‘Reset deze PC’ te klikken (Afbeelding: editorial)

Reset Minimale systeemeisen en reparatie Windows 10

Terug naar het punt over het: De volgende drie opties zijn onder het punt deze pc Reset keuzes: houd uw eigen bestanden, alles verwijderen en de fabrieksinstellingen te herstellen. De eerste optie elimineert de nieuw geïnstalleerde apps en aangepaste instellingen, maar houdt alle gebruikersbestanden hetzelfde. Dit zal alles te verwijderen en zelfs bij de niet-bestaande helemaal Windos 10 systemen derde optie geëlimineerd. Een back-up van alle belangrijke persoonlijke bestanden naar een externe harde schijf voor Windows 10 reparatie natuurlijk ten zeerste aanbevolen!

Windows 10 reset reparatiesysteemEr zijn drie opties beschikbaar (Foto: editorial)

Fris, schoon systeem zoals Windows op de eerste 10 dagen.

Nu is de pc-instellingen blijven behouden op de standaardwaarden en alleen de apps uit de Windows Store. De eigen documenten, films, en de MP3-collectie beschikbaar blijven, zelfs nadat Windows 10 fix beschikbaar nogmaals, als My Documents werd verkozen onderhouden. Het grote voordeel na het resetten: De gebruiker heeft weer een frisse, snelle systeem als de eerste Windows 10 dagen.

reparatie systeemherstel als een tweede optie voor Windows 10

Wie terugdeinzen om het systeem weer helemaal op nul gezet, kan voor de Windows 10 ook het herstel van de Windows 10 met behulp van Systeemherstel. Hier, de computer voor problemen en eigenaardigheden aan een specifieke, de gebruiker te selecteren tijd gereset. Gewoon in het zoekvak in de taakbalk "Systeemherstel" betreden en "Herstelpunt" selecteer uit de lijst met zoekresultaten. Systeemherstel wordt gebruikt in Windows 10 naar een vorige staat te gebruiken voor een herstelpunt, de systeembestanden en instellingen zonder uw eigen persoonlijke bestanden aan te raken.

  Compruebe el disco duro con Windows chkdsk

Windows 10 fix SysteemherstelAndere herstelpunt tonen (Foto: Microsoft / Redactie)

Meerdere herstelpunten kunnen worden uitgeprobeerd

De gebruiker kiest gewoon de gewenste herstelpunt en de computer wordt automatisch opnieuw opgestart. en dan, als het probleem niet is opgelost, kunt u proberen een ander herstelpunt. Wie zal een haak te tonen op meer herstelpunten u een lijst van alle voorgaande keren, waar hij het besturingssysteem kan resetten ontvangen.

map