Activeer Windows 10 klassieke weergave: Hier is hoe!

Activeer Windows 10 klassieke weergave: Hier is hoe!

Windows 10: Classic View activeren en terug te brengen in het menu Start? Wij zullen u vertellen hoe u de Windows 7 blik op de computer te brengen en aan te passen aan uw behoeften en voorkeuren!

Iedereen Windows kan niet wennen aan het ontwerp van het besturingssysteem na 10 te downloaden, zowel de klassieke Start-menu in Windows 7, evenals de oude Explorer en bewezen snelkoppelingen kan ophalen. Aangezien deze niet kan worden intern sinds Windows 8 teruggehaald in het systeem, de gebruikers hebben hun toevlucht nemen tot een alternatief instrument en download Classic Shell.

Windows 10 klassieke weergaveWindows 10 met een klassieke weergave, dankzij Classic Shell. (Foto: Ivo Beltchev)

Windows 10: klassieke weergave met Classic Shell

Na het downloaden van het gereedschap, de applicatie is meer dan eenvoudig. Tijdens de installatie kunt u aangeven of u alleen het menu Start in Windows 10 voorgesteld als een klassieke weergave, of dat de Windows Verkenner kan worden toegevoegd aan een werkbalk die de gegevens informatie tegelijkertijd weergeeft. Als je het erg ouderwets willen, kunnen de bestanden ook worden weergegeven in een boomstructuur.

De wedergeboorte van de knop Start

Een van de belangrijkste en meest gemist dingen sinds Windows 8 is de startknop. Ook deze kunnen claw back met Classic Shell. Daarnaast kunnen tal van instellingen aan de individuele behoeften worden aangepast. Deze omvatten:

  • Het ontwerp van het menu Start
  • De instellingen van de controle
  • Het beheer van bijzondere posten
  • De aanpassing van het hoofdmenu
  • Vaststelling van de algemene acties
  • Geluiden en taal
  repair and restore Windows 10 - Here's How!

Is onder Toon alle instellingen een vinkje is ingesteld, wordt de toepassing onthuld hun volledige potentieel. Hier kunt u door middel van verschillende opties klikken en aanpassen van het besturingssysteem in talloze punten en optimaliseren om uw eigen behoeften gemakkelijk.

De extra: de klassieke Internet Explorer brengt weer de beladingsbalg

Zelfs als Internet Explorer niet genieten van de beste reputatie onder de browsers, het heeft ook een aantal fans. Wie wil, kan de volgende functies gebruiken door het downloaden van Classic Shell Classic met IE:

  • Titelbalk met de etikettering met vermelding van de volledige titel van de pagina
  • Weergave van de veiligheidszone in de statusbalk
  • Weergave opladen in de statusbalk

bespaart grondstoffen en betrouwbaar hulpmiddel

Hier Classic Shell is iets minder dan zeven MB is klein, de mitstartet automatisch, maar kan worden uitgeschakeld met de toetscombinatie Shift + Windows-toets en zonder pardon wanneer Windows 10 nodig is in plaats van de klassieke weergave. Dus de kleine helper is een betrouwbare en zuinige tool, die – eenmaal ingesteld – tijd en energiebesparing door het verstrekken van gemeenschappelijke regelingen en beproefde functies voor het huidige besturingssysteem van Microsoft. onthult meer over de gratis software en de diverse mogelijkheden tot in detail op deze video:

map