wie dat Windows 10 Info Center wilt aanpassen van een doelgerichte, gepland voor de gids alle belangrijke instellingen zoals "Action Center" aangewezen nieuw meldpunt, die 10 wordt gedownload door Windows. meer informatie hier!

Windows volledig aanpassen 10 Info Center aan uw behoeften

Wat zijn de mogelijkheden die Windows biedt 10 Info Center, we hebben in onze gids getiteld "Windows Action Center 10: gebruik Info Center clever" reeds beschreven. Het is de moeite waard om een ​​harde kijken naar de instellingen van de informatiecentra te nemen, omdat de gebruiker hier kan bepalen 10 van de kennisgeving bar in Windows geheel naar uw smaak. Verschillende opties te bepalen, onder andere, hoe en wanneer waarschuwingen moeten worden weergegeven en welke apps en instellingen zijn de belangrijkste snelle actie. De Windows 10 InfoCenter instellingen zijn te vinden in de app centrale instellingen van Windows 10 Hier kan de gebruiker klikt eerst op het systeem en klik vervolgens op Meldingen en acties.

Windows 10 Info Center

Wat zijn de systeemvereisten berichten zal eindigen bij het informatiecentrum?

Van bijzonder belang is het gedeelte Meldingen kunnen worden vastgesteld door de schakelaar welk systeem berichten in Windows om te landen 10 Action Center en hoe ze het liefst doen zonder. Wie App bijvoorbeeld, kan de mail naar een waarschuwing bij het informatiecentrum in elke inbox te nemen, moet niet verbaasd zijn als het echt relevant systeem berichten in de vloed vergaan op meldingen zijn. Als de gebruiker helemaal zonder app meldingen en wil enige systeem berichten toe te staan, zet hij te zien van de schakelaar app meldingen.

Windows 10 Info Center Apps

Houd geselecteerde apps uit de Info Center

Het kan echter ook een fine-tunen en houden bepaalde apps uit de Info Center. onder anderen, kunnen de volgende berichten Apps onder deze apps meldingen tonen activeren en deactiveren: Alarm & Klok, e-mail, Microsoft Onedrive, Windows feedback en Windows Verkenner. Het is een overzicht van alle geïnstalleerde apps worden voorgesteld dat de Information Center te ondersteunen. Degenen die willen berichten van de app ontvangt bij het informatiecentrum, duwt of laat de schakelaar op On. Door te klikken op de naam van de app het is gedefinieerd in aanvulling op of kennisgeving banners worden weergegeven en of er een geluid is om de aandacht te vestigen op de ontvangst van een bericht.

De opties in de Instellingen voor meldingen

Voor de volgende extra opties in de kennisgeving instellingen aan en uit schakelaars zijn beschikbaar: meldingen weergeven op het vergrendelingsscherm, weer te geven alarmen, herinneringen en binnenkomende VoIP-oproepen om het scherm en het verbergen van waarschuwingen vergrendelen bij de presentatie. Niet te onderschatten is het punt Show tips over Windows: Veel gebruikers die dit hebben ingeschakeld, klagen over een ongewoon hoge CPU belasting zelfs bij stationair draaien. De optie vereist, samen met de achtergrond proces Runtime Broker 30 procent en meer van de CPU-bronnen van zijn eigen. is verantwoordelijk voor dit waarschijnlijk een bug in Windows 10

Windows 10 instellingen voor meldingen Info Center

Selectie van snelle acties in Windows 10 Info Center

Tot slot kan ook de snelle acties worden ingesteld om te worden getoond aan de onderkant van de Info Center. Onder snelacties Selecteer vier posities beschikbaar zijn. De gebruiker selecteert degene die hij wil zien in het informatiecentrum. verschijnen verwarrend die de taakbalk en systeemvak, enkele app of het systeem iconen kunt uitschakelen op elk gewenst moment dat hij het informatiecentrum niet nodig heeft.

Windows 10 Info Center snelacties