wie dat Windows 10 Remove Icon en de upgrade-aanbieding pictogram van Windows 10 wil om zich te ontdoen kennisgeving weer te krijgen, gebruikt het beste een klein freeware programma. Wij laten u zien hoe het werkt!

Verwijder Windows 10 Icon Made Easy

Veel gebruikers van Windows 7 en 8 worden lastig gevallen door het vervelend en opdringerig kennisgeving van een update voor het Windows 10 te downloaden op de taakbalk. De prompt voor de Windows 10 upgrade kan niet zo gemakkelijk worden verwijderd met het Windows-hulpprogramma permanent muisklik helaas. Er is de mogelijkheid om te zoeken via het configuratiescherm en systeemvak iconen voor de toegang GWX te kiezen waar u het pictogram en meldingen optie uit het drop-down menu te verbergen de meldingen uit te schakelen. Althans tijdelijk geen meldingen zijn dan te zien. Maar ze weer verschijnen op de volgende boot, dus deze methode zal helpen indien nodig op korte termijn.

Windows 10 Remove Icon

volledig te verwijderen Windows-update KB3035583

Een andere optie voor Windows 10 Remove pictogram om de bijbehorende Windows-update KB3035583 verwijderen. Het pad leidt terug in het Configuratiescherm naar Windows Update en de geïnstalleerde updates. Uit de lijst met updates reeds voltooid, selecteert de gebruiker de update met het nummer KB3035583 en veroverde de bal door rechts te klikken en verwijderen. Als het pictogram van Windows Update 10 weer moeten verschijnen, verdwijnt met een klik verbergen.

Permanente verwijdering van de Windows 10 upgrade symbool met de GWX Control Panel

Dit alles klinkt weliswaar enigszins omslachtig. Daarom raden wij de optie nummer 3, het verwijderen van het Bod icoon Upgrade met de kleine freeware programma GWX Control Panel te downloaden, ook wel GWX stopper. Dit zorgt voor snelle, eenvoudige en op aanvraag permanente verwijdering van de Windows 10 upgrade-pictogram in de taakbalk. De Windows 10-pictogram kan altijd opnieuw wanneer de gebruiker zijn gedachten moet veranderen en hij wil nog steeds toegang tot de Windows 10 Icon en de bijbehorende melding naar een latere datum.

Windows 10 verwijderen Icon GWX Control Panel

Geen upgrade verzoeken van Microsoft nog veel meer!

De werking van de GWX stopper is vrij eenvoudig: gewoon de twee vragen "Is Get Windows 10 App lopen?" en "Is Get Windows 10 App ingeschakeld?" beantwoord met Ja en op de knop Sluiten Get Windows 10 App (icoon tijdelijk te verwijderen) Klik op het pictogram van Windows 10 tot de volgende opstarten van het systeem vanuit het systeemvak te bannen. Voor een permanent Windows 10 Verwijder icoon en de bijbehorende upgrade vraagt ​​de gebruiker klikt op de andere kant op Disable Get Windows 10 App (permanent remoce icoon) en zal voortaan niet meer gehinderd door aanhoudende upgrade aanwijzingen van Microsoft. Met inschakelen Get Windows 10 App het hele 8 of 8.1 kan worden teruggedraaid, en het pictogram van Windows 10 verschijnt in de taakbalk van Windows 7 opnieuw.