Windows Defender uitschakelen 10 – permanent!

Microsoft AntiSpyware is vooraf geïnstalleerd in Windows 10 Wie de Schakel Windows Defender 10 wil, moet een extra tool. slimme Hier is hoe om permanent afsluiten van de Defender!

Met het downloaden van Windows 10, krijgt elke gebruiker de eigen anti-spyware, Windows Defender. Dit is vooraf geïnstalleerd als eerdere besturingssystemen van Windows en automatisch wordt uitgevoerd. Maar niet iedere gebruiker zeker dat u deze bescherming tegen virussen te gebruiken - maar meer de weg kwijt is, is niet zo eenvoudig.

Schakel Windows Defender 10

Schakel Windows Defender 10: Waarom nodig?

Microsoft biedt de Defender met zijn besturingssystemen met dezelfde. Het is ontworpen om bescherming tegen spyware en andere potentiële gevaren te waarborgen en te komen voor het met twee methoden op de PC: Real-time bescherming waarschuwt u als spyware wordt geïnstalleerd of uitgevoerd, of wijzigingen aan de PC zijn gemaakt. De scanopties kloppen de computer vanuit de geïnstalleerde spyware.

Nu zijn er op de markt talloze andere anti-virus en spyware programma's, bijvoorbeeld, gemaakt door Avast, AVG of Avira. Als u liever een van deze producten te gebruiken ter bescherming van de computer moet uitschakelen Windows Defender 10. Waarom? De twee programma's kunnen in de weg en mogelijk met elkaar interfereren. Natuurlijk, dit op zijn beurt afbreuk aan de bescherming.

uitschakelen Windows Defender op korte termijn

De Windows 10-besturingssysteem biedt de gebruiker een zeer eenvoudige manier om te schakelen van de Defenders beschikbaar. Echter, deze optie heeft een enorme vangst: De shutdown is slechts op korte termijn. Elke keer dat u het programma opnieuw wordt automatisch geactiveerd. Dus dit eerste manier zorgt alleen voor een korte-termijn shutdown, waar de Defender onderbreekt zijn werk, maar niet volledig gestopt.

  • De gebruiker opent eerst het menu op het pictogram van Windows. Hij klikt op de optie-instellingen.
  • Onder de instellingen, zullen de gebruikers de categorie updates en beveiliging, die wordt geklikt vinden.

instellingen Windows 10 Defender uitschakelen

  • Er u geselecteerd aan de linkerkant van de Windows Defender, en het lijkt de sub-items van het programma voor de bescherming.
  • Voor de korte termijn deactivering van de gebruikers overgestapt alle bedieningselementen op Uit.

Windows 10 Defender deactiveren Drive

De lange-termijn uitschakelen van Windows Defender 10

Zoals reeds vermeld, de boven uitgevoerd schakelt u de volgende keer dat de computer wordt onmiddellijk opnieuw in. Als u de Windows Defender 10 uit te schakelen - met andere woorden, moet permanent abschalten- om dan ook een andere aanpak. Maar dat is niet veel ingewikkelder dankzij handige utility software, als een variant één.

  • (1) De gebruiker moet eerst en vooral een aanvullend instrument, de zogenaamde NoDefender. Hier kunt u gratis NoDefender downloaden.

Windows 10 Defender NoDefender disable

  • (2) Het zip-bestand wordt uitgepakt en geopend. De Laten we beginnen startscherm vertelt de gebruiker dat hij moet gewoon de stappen van het programma te volgen. Dit is inderdaad zo. Wanneer u klikt op Volgende gaan we.

Windows 10 Defender uitschakelen Stap 1

  • (3) In het venster Stap 1, moet de gebruiker nu klik op de knop Settings Open Windows Defender. Om de desbetreffende venster is geopend van de instellingen van Windows 10
  • (4) Daar, zoals in variant een van de drie knoppen real-time bescherming, cloudgebaseerde bescherming en overdracht van voorbeelden zullen nu worden ingesteld op Uit.

Windows 10 Defender uitzetten van de beveiliging uit

  • (5) Hieruit volgt stap 2 van het programma, waarbij de gebruiker gewoon klikken op de knop Disable Windows Defender. Wie wil om door te gaan met het proces en is er zeker van dat hij wil de Windows 10 Defender uit te schakelen, klikt u op Volgende. U kunt ook de hele zaak te annuleren door het sluiten van de applicatie eenvoudig.

Windows 10 Defender Stap 2 disable

  • (6) Wie koos Vervolgens krijgt nog een bevestiging venster. De Defender is nu volledig en definitief te sluiten.
map
Adblock
detector