tijdelijke bestanden handmatig verwijderen

Windows stelt voor tijdelijke opslag van tijdelijke bestanden, maar die niet langer nodig zijn na het werk. nu leren hoe zij tijdelijke bestanden verwijderen kunnen - en handmatig via het programma.

Het creëren van tijdelijke bestanden wanneer Windows is in gebruik sinds sommige versies en is - zelfs 10 downloaden als Windows vervolg - daar anders niet bekend.

tijdelijke bestanden verwijderen Wizard Cleanup

De map "Tijdelijke bestanden" van Windows bevat bestanden die het besturingssysteem nodig heeft om toegang te krijgen tijdens een sessie opnieuw en opnieuw. Door caching de prestaties van Windows moet worden gewaarborgd. Zeg, kan de gebruiker de klus snel gedaan. Omdat deze bestanden zijn niet meer nodig na de voltooiing van de werkzaamheden en zijn alleen onnodig ballast voor de computer, is het zinvol als je zo nu en dan tijdelijke bestanden zou verwijderen. Een variant is, voor dit doel aan de Schijfopruiming te gebruiken.

tijdelijke bestanden verwijderenWie wil tijdelijke bestanden te verwijderen, heeft een aantal manieren om dit te doen. (Afbeelding: Screenshot Windows / Redactie)

Wizard geen bestanden vinden

Hoewel Disk Cleanup is een nuttig instrument, maar de wizard is niet bijzonder grondig. Dat wil zeggen dat hij niet alle bestanden te vinden, zodat de gebruiker ook handmatig schrappingen van tijdelijke bestanden af ​​en toe moet uitvoeren.De reden is dat Windows niet strookt winkels dit soort bestanden op één plaats. Er is dus aan de ene kant de officiële "Temp folder", aan de andere kant, maakt het systeem bestanden voorbeeld van IE gewoon van elders. De meeste caching kan worden gevonden in de lokale map Temp en in de mondiale Windows-map. Alleen de eerste is te vinden op de Disk Cleanup.

tijdelijke bestanden verwijderen met de hand

Om de tijdelijke bestanden van Windows 7 en Windows handmatig 8 verwijderen, moet twee verschillende mappen worden gecontroleerd - de lokale en mondiale orde. Hier is hoe het werkt:

  • Ten eerste, het menu Start van Windows wordt geopend.

  • Nu voert de gebruiker direct in de zoekbalk typ% temp%. Al bladerend door run u kunt besparen als Windows en dus is de juiste map. De map Temp is nu geklikt en opende het. Onder bepaalde omstandigheden, is op dit punt een admin wachtwoord verzoek is dat alleen toegang mogelijk maakt.

tijdelijke bestanden verwijderen% temp%(Afbeelding: Screenshot Windows / Redactie)

  • Dit weerspiegelt een aantal mappen die zijn titel met vreemde figuren-lettercombinaties.

  • In de volgende stap worden de bestanden nu geselecteerd om te worden verwijderd. Als alles wat je wilt verwijderen, selecteert u alle bestanden en selecteer vervolgens met een rechter-klik op Verwijderen. Onder bepaalde omstandigheden, de verwijdering moet worden bevestigd met Ja om de tijdelijke bestanden te verwijderen.

Verwijder tijdelijke selectie bestanden(Afbeelding: Screenshot Windows / Redactie)

Let op: de angst voor ongeluk belangrijke gegevens te verwijderen, niet nodig. Dus in het systeem, een mechanisme is geïnstalleerd, bijvoorbeeld in het geval dat bestanden in gebruik zijn, gaat het alarm af. Als dit bericht verschijnt, is de gebruiker stelt de check-in proces voor alle huidige carry items en klikt op de skip-knop. Dus deze bestanden worden behouden. Alle andere bestanden worden nu geduwd in de prullenbak moet nog worden goedgekeurd voor het permanent verwijderen.

tijdelijke bestanden verwijderen actieve bestanden(Afbeelding: Screenshot Windows / Redactie)

  • Nu moet de gebruiker deze procedure voor de wereldwijde temp map te herhalen. volg Temp - dus, gewoon het pad computer - Systeem (C 🙂 - Windows.

tijdelijke bestanden verwijderen map global(Afbeelding: Screenshot Windows / Redactie)

Automatische verwijdering van SlimCleaner en CCleaner

In aanvulling op de handmatige methode, kan de gebruiker ook gebruik maken van tools die gespecialiseerd zijn in de Windows optimalisatie. SlimCleaner en CCleaner het uitvoeren van deze taak met vlag en wimpel. Wie wil weten hoe ze werken Reinigen Gereedschap, kunnen de afzonderlijke gidsen leiden tot hart. In het artikel optimaliseren van Windows werk CCleaner's die teruggaat naar het huis Piriform programma is onder de loep genomen. Het andere artikel Windows Tuning met SlimCleaner toont aan dat deze tool is een goed alternatief CCleaner.Wie wil zijn tijdelijke bestanden te verwijderen, hetzij met de hand of instrument dat alleen een beetje tijd nodig. wordt beloond met de meer geheugen en betere prestaties.

map