Windows lees 10 Key en zo komen om het serienummer van het besturingssysteem. hier is hoe het gaat!

Na de upgrade of download van Windows 10 u niet gemakkelijk gekomen om de product key - zo gaat het toch!

Met deze tools, Windows lees 10 Key

Zonder de hulp van u, echter niet gekomen om de sleutel tot het besturingssysteem. Maar er zijn drie gratis tools die het werk voor u doen:

1. De Windows Product Key Finder: De all-rounder

Onze eerste tool waarmee u de Windows 10 Key kan lezen is het gratis Windows Product Key Finder. zoals het Office-pakket - met hem kan niet de productsleutel van het besturingssysteem om te lezen, maar ook die van alle andere Microsoft-programma's. Helaas is de installatie is iets hakelig hier omdat automatisch werkbalken en andere ongewenste aanbiedingen kunnen eindigen op de computer. Hier, lees tijdens het installatieproces nauwkeurig en verwijder het vinkje voor alle ongewenste opties. Als deze hindernis is bereikt, de freeware maar betrouwbaar geeft de sleutels van alle geïnstalleerde toepassingen.

Windows lees 10 KeyWindows gelezen 10 Sleutel met Windows Product Key Finder (Screenshot: editorial)

Klik hier om de Windows Product Key Finder downloaden.

2. De Windows Product Key Viewer: The Tiny

Onmiddellijk na de installatie van de kleine tools die de computer waarop het is geïnstalleerd nadat Windows product sleutels schuurt. Gebruikers moeten was wachten totdat er een pop-up venster zal verschijnen waarin de Windows zoek displays 10 Key doen. Meer kan niet de gratis tool. Er is niet alleen zeer klein en efficiënt gebruik van hulpbronnen, maar ook actief is meer dan betrouwbaar.

Windows 10 Key lezen Windows Product Key ViewerKlein maar fijn is de Windows Product Key Viewer dus. (Screenshot: Redactie)

Klik hier om de Windows Product Key Viewer downloaden.

3. LicenseCrawler: De draagbare versie

De tool meest functionele is de gratis LicenseCrawler. Naast een snel zoeken en de steun van alle Windows-versies, de tool biedt ook een draagbare en netwerk-enabled oplossing, zelfs om te gaan zonder het installeren van de software sleutel. De applicatie is zeer eenvoudig. Direct na het starten van het hulpprogramma alle relevante locaties worden weergegeven. Nadat de gewenste selectie, worden alle serienummers gewoon weergegeven via Copy & Paste kunnen worden gekopieerd naar een tekstdocument en opgeslagen.

Windows lees 10 Key LicenseCrawlerDe licentie Crawle werkt ook vanaf een USB-stick. (Screenshot: Redactie)

Klik hier om de licentie crawler te downloaden.

Maar wie komt dankzij de software en de draagbare toepassingen op dubieuze idee was echter gewaarschuwd:

De toepassing op externe computers is strafbaar

Het maakt niet uit welke van de drie instrumenten zijn toegankelijk: alleen op de pc zijn toegestaan ​​om de Windows 10 Key te lezen. Spioneren op de productcode van externe computers, echter, is illegaal en moet worden vermeden als je niet wilt rekening houden met een flinke boete.