Windows 10 Apps niet opstart? Hier te helpen!

de Windows 10 apps niet starten? We laten zien hoe het probleem te herkennen en snel oplost. leren hoe de toepassingen met zich meebrengt problemen en weer te lopen!

Nadat Windows soms 10 Download ontstaan ​​problemen met de apps. Echter, deze zijn zelden ernstig en kan meestal slechts een paar klikken van de wereld te creëren.

Windows 10 Apps niet opstart?Vervelend: Onder tijdsdruk en Windows 10 apps niet beginnen? "(Afbeelding: Microsoft Corporation / Redactie)

Windows 10 Apps niet opstart? Oplossingen zijn onder andere:

Als er problemen zijn met de apps, kunnen de volgende stappen helpen.

  1. In de eerste plaats dient te worden onderzocht of de pc up-to-date en alle updates zijn geïnstalleerd.
  2. Zijn de apps up-to-date? Zo niet, dan moet er een update worden uitgevoerd en, indien nodig, de functie van automatische app-updates zijn ingeschakeld in de Windows Store.
  3. Misschien is de licentie voor een app niet synchroniseren met de software op de pc is geïnstalleerd. Om het probleem op te lossen, moet app-updates de optie licenties in de instellingen in de Windows Store en het menu-item gekozen te synchroniseren en de app zal opnieuw worden geïnstalleerd.
  4. Voorkomt antivirusprogramma of Windows Firewall uitvoering van de app? Dan is hier moeten de instellingen aan te passen of het programma / firewall moet tijdelijk worden uitgeschakeld.

In de meeste gevallen is het voldoende een keer om de app te verwijderen en opnieuw opnieuw te spelen op de computer achteraf.

Windows 10 apps niet beginnen met het oplossen van problemen met de Microsoft-hulpprogramma

Als deze opties niet succesvol te zijn, kan dankzij de Microsoft probleemoplosser voor apps meestal de oorzaak van de storing te vinden en te elimineren. De tool is gratis pagina's downloaden van Microsoft verstrekt. Eenmaal geïnstalleerd, wordt de software controleert automatisch voor problemen en kan deze ofwel repareren of biedt op maat gemaakte oplossingen.

Windows 10 apps niet starten: Alternatieve oplossingen

Als het probleem aanhoudt, kunnen de volgende stappen worden berecht:

  1. Op de pagina met de beschrijving in de Windows Store, is er een ondersteuning kunnen contacteren in geval van problemen aan de gebruiker voor elk aangeboden App. Over de koppeling ligt er kan een e-mail te sturen naar de fabrikant van de app worden verzonden met de beschrijving van het probleem.
  2. Vaak kun je helpen in het Windows forum - misschien ook andere gebruikers van de app had een soortgelijk probleem en een oplossing voor hebben gevonden. Anders is de vraag kan worden aan andere Windows-gebruikers op het forum te zetten, meestal kan worden gevonden hier ongecompliceerde hulp van de leden.
  3. Als de computers deel uitmaken van een netwerk, kan de app worden opgeschort of uitgeschakeld door de systeembeheerder. In dit geval kan het ontgrendelen. Hier hebben we dan gewoon opnieuw vragen.
map