de Windows 10 Systeemherstel een van de fundamentele en belangrijkste functies van de Windows 10 download. We laten zien hoe System werkt herstellen en hoe gebruikers van Microsoft-besturingssysteem reset zonder complicaties Windows 10 voor problemen terug naar een eerder tijdstip!

Windows 10 Systeemherstel: Windows terug naar het gewenste punt

In de gids getiteld "Windows 10 naar de fabrieksinstellingen" beschrijven we hoe krijgen gebruikers van Windows 10 terug naar de fabrieksinstellingen, zonder dat belangrijke gegevens verloren gaan. Voor degenen die niet willen 10 volledig Windows opnieuw te installeren, maar het systeem zou terug in een geselecteerde eerdere staat alleen dat Windows gebruikt 10 Systeemherstel bewegen.

Geen invloed op de eigen persoonsgegevens

De snelste manier om er te komen is het zoeken in de taakbalk. De gebruiker voert zijn "Systeemherstel" en selecteert "Herstelpunt" In de lijst met zoekresultaten. Met Systeemherstel, stelt de gebruiker van het systeem bestanden en instellingen van de computer terug op een herstelpunt naar een eerdere staat. Echter, dit heeft geen invloed op hun eigen persoonlijke bestanden.

Windows 10 Systeemherstelreset de PC om het gewenste item met de Windows 10 systeemherstel. (Foto: editorial)

De PC wordt automatisch opnieuw opgestart voordat het systeemherstel

Voordat Windows wordt gestart 10 Systeemherstel, moet u ervoor zorgen dat alle geopende bestanden worden opgeslagen, en alle programma's zijn afgesloten. Nadat de gebruiker het gewenste herstelpunt selecteert en bevestigd, wordt de PC gestart door het systeem automatisch herstellen. De wijzigingen die Systeemherstel kan worden gemaakt op aanvraag weer helemaal omgedraaid, omdat zelfs voordat een dergelijk herstelpunt wordt elke keer dat u gemaakt. Dus als het probleem niet echt opgelost, voor de gebruiker, het systeemherstel in beweging heeft gezet, kan hij opnieuw uit te voeren en eventueel gebruik maken van een ander vorig herstelpunt om een ​​oplossing te vinden.

Elk herstelpunt kan worden gekozen uit de lijst

De Windows 10 Systeemherstel van invloed op Windows-systeembestanden, programma's en instellingen van het register, maar niet naar de persoonlijke bestanden, zoals e-mails, documenten of foto's. Het maakt het mogelijk, waardoor geen specifieke te herstellen verwijderde of verloren bestanden. Wie wil er een specifiek systeem de tijd te kiezen wordt eerst geconfronteerd met de meest recent gemaakte herstelpunt. kan weergeven met een haak aan meer herstelpunten van de gebruikers, maar elk ander punt uit de lijst te selecteren ook. Hier is het nuttig, maar te kijken naar de datum en een herstelpunt onmiddellijk te gebruiken voor het punt van de tijd, de eerste keer dat de problemen werden opgemerkt met het besturingssysteem op dat.

Windows 10 Systeemherstel selectieMeer weergeven herstelpunten (Afbeelding: editorial)

Andere Gidsen voor Windows 10 reparatie systeem te herstellen en Windows 10

Degenen die willen leren hoe ze snel en gemakkelijk zelfs een Windows investeert 10 herstelpunt is in onze gids getiteld "Maak Windows 10 herstelpunt" gedetailleerde instructies. We leggen deze stap voor stap hoe het werkt. Degenen die willen herstellen en het herstel van Windows 10, maar ontvangt ook een stap-voor-stap instructies!