met een Windows 10 herstelpunt Het systeem kan worden op elk gewenst moment en heel gemakkelijk resetten op een bepaald tijdstip. We laten zien hoe het werkt en wat moet worden beschouwd!

Het creëren van een Windows 10 Recovery Point slimme en doelgerichte

Dit probleem veel gebruikers zullen: Nadat Windows 10 Download het systeem als de tijd gaat langzamer en meer gevoelig voor interferentie. Iedereen die genoeg van de voortdurende gebreken heeft gehad, kan het systeem op zijn minst terug te zetten naar de oorspronkelijke staat of gericht op een specifieke tijd toen alles nog goed en soepel liep.

Windows 10 herstelpuntWe zullen alles vertellen te weten over Windows 10 herstelpunt! (Afbeelding: Microsoft / Redactie)

In twee andere adviseurs, hebben we laten zien hoe gebruikers van Windows 10 naar de fabrieksinstellingen, en hoe zij gebruik maken van de Windows 10 Systeemherstel slim. Hieronder leggen we uit hoe de gebruikers op een bepaald moment hebben zelfs een Windows 10 herstelpunt.

Systeemherstel punten worden automatisch ingesteld door het systeem

Op het tabblad System Protection, klik op Maken om het creëren van een systeem te herstellen punt. Deze worden ook automatisch aangemaakt op bepaalde tijdstippen, bijvoorbeeld na kritische systeemupdate. Daarnaast zijn er programma's die te maken veilige kant een dergelijk systeem te herstellen punten voor het maken van bijvoorbeeld wijzigingen in het Windows-register of de privacy-instellingen. Volgens Microsoft, herstelpunten worden automatisch een keer per week en onmiddellijk vóór het betreffende systeem evenementen, waaronder tegen belangrijke systeem en software-installaties of upgrades van Windows.

Windows 10 Maak Point RestoreKlik op 'Create' het creëren van een systeemherstelpunt (Foto: editorial)

Op deze manier wordt ervoor gezorgd dat er altijd een terugkeer naar de oude instellingen als er problemen of conflicten moeten zijn. Elke keer dat de gebruiker kan ook je eigen te maken om de automatische herstelpunten. Om bij te houden, moet u voer een korte omschrijving voor het herstelpunt.

Windows 10 herstelpunt benamingOptioneel kunt u opnemen een korte beschrijving van het herstelpunt. (Foto: editorial)

De voorbehouden voor het systeemherstel schijf kan worden ingesteld

De herstelpunten worden opgeslagen totdat het deze gereserveerde ruimte is opgebruikt. Voor verder herstel punten genadeloos ouderen zullen worden verwijderd. De voor het Windows 10 systeemherstel gereserveerde gedeelte van de harde schijf kan door de gebruiker worden ingesteld. Opgelet: Als de gebruiker schakelt de computer bescherming voor een schijf, worden alle herstelpunten worden verwijderd. Het was pas wanneer de bescherming computer later wordt geactiveerd, begint het creëren van herstelpunten weer.

Windows 10 een herstelpunt te maken - Hoe werkt het?

Degenen die graag een Windows 10 herstelpunt is, herstelpunt in het zoekvak en klik op de betreffende zoekresultaat. In de opkomende venster wordt naar het station waarvoor de bescherming computer moet worden opgezet. Door te klikken op het configureren van de computer bescherming voor de geselecteerde stations kan in- of uitschakelen. Wie zou niet willen dat Windows maakt 10 herstelpunten kunt de bescherming computer helemaal draaien.

Windows 10 opslag van herstelpuntencomputerproducten bescherming voor de geselecteerde stations of uit te schakelen (Foto: editorial)

Windows 10 maken en verwijderen herstelpunt

Met de schuif definieert de gebruiker de maximale bezetting. Uiteraard kunnen meer Windows aanmaken 10 herstelpunten wanneer dit geheugen voldoende is vrijgemaakt. De maximale bezetting is een percentage en gigabytes. Een klik op de knop Verwijderen verwijdert alle herstelpunten. De knop Create uiteindelijk gebruikt om een ​​herstelpunt voor de stations ingeschakeld bescherming computer onmiddellijk te creëren.