Gebruikers die niet willen om de synchronisatie te gebruiken in de in-house cloud in Windows 10, kan uitschakelen Microsoft Onedrive. Er zijn verschillende manieren. hier meer hoe verder te gaan lezen!

Wanneer gebruikers het nieuwe besturingssysteem van Microsoft Windows automatisch starten van de in-house cloud is het downloaden van 10. Wie niet wil of gebruiken alleen beperkt deze service kunnen diverse instellingen te maken.

uitschakelen Microsoft Onedrive

uitschakelen van het opstarten van Microsoft Onedrive

In vergelijking met Windows 8.1, dat was geen startup binnenkomst en betrokkenheid in het register nodig was, is het relatief eenvoudig voor Windows 10, schakelt u de autostart. Dus als je niet wilt dat de cloud service Microsoft Onedrive altijd beweegt langs wanneer de computer het met een paar muisklikken kunt uitschakelen. Het maakt niet uit of u Windows 10 te gebruiken met behulp van een lokale account of een account bij Microsoft.Er zijn twee voorwaarden, maar voor de volgende manier werkt: Het heeft een actieve internetverbinding en is al geregistreerd bij Microsoft Onedrive en had de dienst geactiveerd.

  • Ten eerste moet de gebruiker in het systeemvak de Microsoft Onedrive icoon maken. Het wordt vertegenwoordigd door een wolk en wordt in de rechterbovenhoek. Is het daar niet om het te zien zal waarschijnlijk verborgen en kan worden gevisualiseerd door de pijl.

Microsoft Onedrive menu uitschakelen

  • Door rechts te klikken op de wolk, een klein menu verschijnt. In dit menu, selecteert de gebruiker de optie-instellingen.
  • Dus een nieuw venster geopend, waar je verschillende instellingen kunt maken in de cloud, gewoon uit te schakelen onder andere Microsoft Onedrive geopend. Deze optie is te vinden onder het tabblad Instellingen, waar u eigenlijk zou moeten zijn.
  • Nu schakelt u gewoon Microsoft Onedrive Windows Logon automatisch gestart.

Startup Microsoft Onedrive Disable

Andere manieren om te schakelen Microsoft Onedrive

Er is ook de mogelijkheid om de automatische synchronisatie van Microsoft Onedrive uit te schakelen tussen.

Om dit proces van Microsoft Onedrive uit te schakelen, om volgend precies gaan dezelfde procedure als hierboven beschreven en opent de instellingen van Microsoft Onedrive.In aanvulling op het tabblad voor de instellingen, is er een aangewezen map. Dit wordt geklikt. Binnen dit gebied, de gebruiker klikt mappen op de knop te selecteren nu.

Microsoft Onedrive synchronisatie uitschakelen

Dit opent een nieuw venster waarin alle mappen worden weergegeven. Waar synchronisatie moet worden uitgeschakeld, verwijder het vinkje. Nu klikt u op OK en de service is actief zonder sync functie.

Vul het uitschakelen van Windows 10

In aanvulling op de eerste methode om Microsoft Onedrive uit te schakelen, kunt u ook naar een andere route via Groepsbeleid.

  • Hiervoor moet de gebruiker de eerste stap, het venster Uitvoeren op de Windows-toets + R. Er wordt geopend, wordt de opdracht gpedit.msc ingevoerd en begon door te klikken op OK.

Microsoft Onedrive Run venster uitschakelen

  • Nu is de Editor voor lokaal groepsbeleid wordt geopend. De gebruiker navigeert nu als volgt uit: Computerconfiguratie - Beheersjablonen - Windows-onderdelen - Microsoft Onedrive
  • Daar maakt de gebruiker dubbelklikken met behulp van Microsoft Onedrive voorkomen voor data-opslag en activeert deze opdracht.

Microsoft Onedrive uitschakelen groepsbeleid

  • U kunt op deze manier Microsoft Onedrive ook weer actief te schakelen, maar. Door de computer opnieuw op te starten, wordt de instelling uitgevoerd.