Windows 10: Black Screen! Wat te doen?

De PC normaal opstart - en vervolgens de schok: Er gebeurt niets meer. indien in Windows 10 zwart scherm alles is wat je ziet, maar er zijn momenteel verschillende fouten die dit probleem kunnen veroorzaken. Er is maar gelukkig dan verschillende oplossingen.

Windows 10: zwart scherm wijd en zijd

Zodra de fout is opgetreden tijdens de eerste installatie van het huidige besturingssysteem van Microsoft. Maar nu gebruikers melden steeds weer door dit probleem - vooral als ze net een update hebt geïnstalleerd. Toch gaat het scherm zwart zo nu en dan. Hoewel Microsoft is zelfs bijstand, maar niet op te brengen van een groot aantal gebruikers. We hebben een paar methodes verzameld om de Windows 10 waard opnieuw te downloaden.

Windows 10 zwart schermHet scherm blijft zwart op Windows 10? Er zijn verschillende trucs om het bureaublad te halen. (Foto: pixabay / Redactie)

Er zijn verschillende manieren om het scherm weer te activeren. De meeste Windows simpelweg niet op het scherm te herkennen. Dit kan gebeuren wanneer twee monitoren zijn aangesloten - maar zelfs met een scherm, maar meer dan een grafische chip.

Twee schermen: De oplossing

Wie maakt gebruik van twee schermen en staat voor het zwarte scherm probleem, moet de computer afsluiten en opnieuw opstarten, maar verwijder het tweede scherm voor het opnieuw opstarten. De computer start nu goed en het bureaublad verschijnt, kan het tweede scherm worden aangesloten.

Slechts één scherm: Diverse grafische chips geïnstalleerd?

Als er slechts één scherm wordt gebruikt, kan de fout te wijten aan een probleem met de video driver zijn. Gebruikers moeten in dit geval dat de nieuwste grafische drivers en de nieuwste Windows-update geïnstalleerd. Het probleem met het: zwart van het scherm. Dus hoe om te navigeren?

  1. Is het zwart scherm zichtbaar - de meeste van de cursor wordt weergegeven, de spatiebalk of Ctrl ingedrukt moeten worden. Het inlogscherm - maar onzichtbaar.
  2. Gewoon blindelings voer het Windows-wachtwoord in en druk op Enter.

Zo moet het bureaublad, zodat blijken dat de nieuwste video's geïnstalleerd en het systeem kan in totaal tot nu toe worden gebracht.

Windows 10 zwart scherm notebookVoor notebooks, kan het helpen ontvouwen deze slechts één keer ingeschakeld en weer. (Foto: pixabay)

'S niet goed: het zwarte scherm komt steeds weer

  • Degenen die een notebook of netbook kunt proberen, maar een keer en vouw deze ook weer te sturen. Dat helpt in ieder geval voor een tijdje.
  • Is dat alles niets is, kan men proberen om herhaaldelijk op de toetsencombinatie Windows + P en deze aan op Enter om te schakelen tussen scherm modi van Windows 10
  • De Alt + F4 kon helpen.
  • Externe apparaten kunnen ook van invloed op dat het scherm zwart blijft. Externe harde schijven slechts één keer losgekoppeld van de PC en kijk of het scherm vervolgens begint om opnieuw op te starten. Ook kunnen muizen of toetsenborden verantwoordelijk voor zijn.

Als Windows 10 zwart scherm te zien, maar worden weergegeven op de draaipunten van de PC is waarschijnlijk bezig met updates of andere taken. Het is meestal voldoende gewoon wachten om een ​​beetje. Als na een lange tijd niets gebeurt simpelweg opnieuw op Windows. Hoewel dit leidt tot niets, moet Windows worden hersteld 10e Men kan dan proberen een systeem reset naar de fabrieksinstellingen en nog steeds.

map