Schakel Windows 10 Lock Screen: Hoe werkt het?

In de nieuwe versies van Windows, een lock-scherm is ingenomen met de gebruiker na de start. Sinds versie 8 het bestaat, en versie 10 is uitgerust met het. Wie de moeite neemt de tussenstap, het blik Windows 10 lock-scherm uit te schakelen. Volg deze instructies!

Na het downloaden van Windows 10, zijn er een aantal wanbetalingen, niet altijd noodzakelijk passen aan de gunst van de gebruikers. Het slot scherm, bijvoorbeeld: schakelt automatisch na een bepaalde tijd, en staat in voor het scherm wanneer de gebruiker het wachtwoord of PIN in te voeren, om terug te keren naar het bureaublad. Voor velen is de enige onnodige extra stap voor de ingang masker. Omdat het scherm moet worden weg geklikt of afgeveegd met touch screens. Bovendien, reclame is er worden weergegeven.

Windows 10 lock-scherm uit te schakelen

Windows 10 lock-scherm duidelijk in Pro en Binnenlandse

Het verwijderen van de lock-schermen kan anders worden gedaan in de versies Home and Pro, en het versienummer om het versienummer er verschillen waren tot aan de Anniversary Update. Sinds Anniversary Update, dit is echter veranderd, Microsoft heeft de vorige methode uitgeschakeld. In plaats daarvan, het slot scherm moet nu worden uitgeschakeld door de Task Scheduler. maar de oude gids, zijn we afhankelijk waaronder op stilstaande (voor gebruikers die niet hebben geïnstalleerd, de update AnniversaryEditor's Choice: Dit moet worden opgemaakt)!

Schakelen het slot scherm met de Taakplanner

Wie de installatie van de Anniversary Update, moet overgaan tot het lockscreen als volgt uit:

 1. Open het menu Start en typ Task Scheduler. klik op de juiste ingang.
 2. Ren het creëren van een klik met de rechtermuisknop op de taak.
 3. Het opent een venster. In het tabblad Algemeen nu een top naam moet worden ingevoerd, zoals "Disable lock screen".
 4. Nu in nood met de hoogste privileges naar de onderkant van het venster Uitvoeren te controleren nog steeds merken.
 5. is het drop-down menu aan de onderkant bij het configureren voor Windows 10 geselecteerd.
 6. schakelen naar het tabblad trekker en lees onze nieuwe ....
 7. Start de drop-down menu volgende taak om de toegang voor de registratie te selecteren en OK bevestigen.
 8. Herhaal stap 7, maar selecteer nu de drop-down menu Wanneer werkstation slot.
 9. Ga tab Actions en klik op Nieuw ....
 10. Onder Programma / Script "Reg" typen. Voeg naast de vermelding * argumenten (optioneel) wordt het volgende opgenomen: add HKLM \ SOFTWARE \ Microsoft \ Windows \ CurrentVersion \ Authentication \ LogonUI \ Session Data / t REG_DWORD / v AllowLockScreen / d 0 / f
 11. Klik tweemaal op OK en Windows 10 opnieuw op te starten

Als de Windows-pc nu uitgebreid periode van tijd totdat het zich vergrendelt of handmatig vergrendeld met Windows + L, verschijnt direct het inlogscherm het slot scherm wegblijft.

Deactiveren van de lock-scherm in Windows 10 Pro

Totdat Anniversary update je 10 Pro in staat om de Groepsbeleid in Windows zal zijn. Deze komt er omheen, om in te grijpen in het register. Maar dat werkte alleen voor Windows 10 in 1511! De volgende stappen zijn nodig:

Windows 10 scherm Lock uit te schakelen venster Uitvoeren

 1. Eerst wordt het venster uitvoering geopend door de toetsencombinatie Win + R.
 2. In het kleine venster u gpedit.msc om de lokale Groepsbeleid openen. Als alternatief kunt u ook gpedit.msc in de taakbalk en selecteer Groepsbeleid bewerken.
 3. In Groepsbeleid, het volgende pad naar de doelmap navigeren: Beheersjablonen / Configuratiescherm / aanpassing.
 4. Aan de rechterkant is nu de mogelijkheid slot scherm wordt niet weergegeven. Op dit punt dubbele merk en het selecteren van de Enabled instelling om het slot scherm van Windows 10 uit te schakelen. Bevestig met OK, gedaan.
 5. Om de vergrendeling opnieuw weer te geven, is het uitschakelen gewoon geselecteerd.

beleid Windows 10 Lock scherm uitschakelen groep

Windows 10 scherm Lock uit te schakelen de Home-versie

In de Home-versie had u om te gaan via het register om het scherm van Windows 10 Lock uit te schakelen, want er zijn groep beleid in deze release niet.

Windows 10 Lock Registry scherm uit te schakelen

 1. Ten eerste zal het venster Uitvoeren te openen met de toetsencombinatie Win + R weer.
 2. Er draag je regedit en de Register-editor verschijnt.
 3. Aan de linkerkant ziet u nu klikken op het volgende pad naar de map: HKEY_LOCAL_MACHINE / SOFTWARE / Beleid / Microsoft / Windows.
 4. Als er geen sleutel met de naam Personalisatie is zichtbaar onder de map Windows, moet opnieuw worden gemaakt. Voor deze, klik met de rechtermuisknop op Windows-onder Nieuw selecteer de optie-toets en de naam met personalisatie.
 5. Nu is de zojuist gemaakte sleutel en klik vervolgens in het rechterdeelvenster met de rechtermuisknop op. Selecteer Over New nu DWORD (32-bit) en wijs de naam NoLockScreen.
 6. In de voorlaatste stap van NoLockScreen wordt geopend met een dubbele klik en de waarde 0 wordt vervangen door een eerste Om de hele zaak omgekeerd te maken, gewoon opnieuw in te voeren de 0
 7. Aan het einde, moet het systeem opnieuw worden opgestart. Het lockscreen niet meer verschijnt.

NoLockScreen slot scherm uit te schakelen Windows 10

map