Windows uitschakeling & Reclame 10 Spotlight uitschakelen

Windows uitschakeling & Reclame 10 Spotlight uitschakelen

In Windows duurt 10 steeds meer reclame in het operating system tray. Wie Schakel Windows 10 Spotlight zou graag een volledige handleiding over hoe om af 10 download ongewenste advertenties door Microsoft op het slot scherm uit te schakelen tijdens het opstarten nadat Windows ontvangen. Meer disable Windows Spotlight hieronder!

Schakel Windows 10 Spotlight en afzien Werbeinblendungen

Volgens de meest recente Windows 10-update als sommige gebruikers kijken naar een aangepaste lock-scherm. De gebruikelijke beeld boot op werd vervangen door een nieuwe. Wat zit erachter? Dit is niet alleen een uitwisseling van de motieven voor de lock-scherm, maar een reeds bestaande voor een lange tijd Windows is nu gedefinieerd voor alle gebruikers via de Windows Update als een nieuwe standaard 10 functie: Windows Spotlight. Dit is de Duitse Windows 10 systemen "Windows Focus" genoemd.

Schakel Windows 10 SpotlightSchakel Windows 10 Spotlight en zonder reclame bij het opstarten.

Windows gezichtspunt verschijnt bij het opstarten motieven, die de gebruiker kan beoordelen

Windows Spotlight aka Windows gezichtspunt toont elke dag een nieuw beeld op het slot scherm. De functie is al lange tijd slechts beschikbaar in de Pro, Enterprise en Education-versies van Windows 10, heeft de Windows nu overwonnen maar 10 home systems. De gebruiker heeft de mogelijkheid om de beelden gepresenteerd evalueren. Op deze wijze wordt het systeem over de smaak van de gebruiker leert en kan weergeven gelijkaardige beelden die positief en zonder motieven die niet lust voor de gebruiker werden beoordeeld.

Windows Spotlight-functie brengt reclame en introduceert nieuwe features

Na het herstarten van de computer, toont Windows gezichtspunt dus elk een nieuw motief op het slot scherm en vraagt ​​hoe dit is een lust voor de gebruiker. Microsoft gebruikt de spotlight functie niet alleen voor nieuwe opnamen bij het opstarten, maar ook om eigen advertenties of gebruiker ongebruikte Windows-functies aanwezig, schakel onder andere de stem assistent Cortana of bepaalde apps.

Windows gezichtspunt uit te schakelen en selecteer uw eigen start Motive

Wie wil doen zonder 10 Adverteren op het slot scherm op Windows, kan Windows Spotlight 10 uit te schakelen. Te dien einde, de gebruiker de instellingen en er op de knop personalisatie, en slot wordt geopend. Er zijn drie opties klaar hier: beeld, slideshow en Windows standpunt. Om de Microsoft Advertising voorkomen dat het systeem op te starten, selecteert de gebruiker eenvoudig de gewenste afbeelding en zoekt naar het beginscherm. Als alternatief kan het ook selecteer uw eigen scène met Bladeren, gelegen op zijn harde schijf.

Windows Spotlight 10 Spotlight uitschakelenSchakel Windows oogpunt en in plaats daarvan kiezen voor een boot motief

Degenen die willen helemaal af te zien van reclame en communicatie van Microsoft, moeten voorzichtig zijn op dit punt de controller bij zijn "Toon entertainment, tips, en meer van Windows en Cortana op het vergrendelingsscherm" ingesteld op Uit. Dit voorkomt overlays verdere promoties van Microsoft.

Windows 10 Spotlight uit advertentiesGeen reclame of inserties van Cortana op het slot scherm!

map