De Windows-Change 10 Design: Dit zijn de beste looks

rond de Windows wijziging 10 Ontwerp om alleen de Windows Store moet worden genoemd. Er is niet alleen behang, maar ook bijpassende raam kleuren en geluiden. We hebben de beste gekozen!

Nadat Windows 10 te downloaden, veel gebruikers moesten wennen aan het eenvoudige ontwerp van het materiaal van het nieuwe besturingssysteem. Het is echter ook aanzienlijk meer kleur:

Zo eenvoudig is dat Windows wijziging 10 Ontwerp

Zodra u de juiste thema in de Windows Store hebben gekozen door Microsoft, wat je hoeft te doen is druk op downloaden en volgende Open. Het ontwerp informatie wordt opgeslagen op de PC en de instellingen rechtstreeks toe te passen. Hoewel een verscheidenheid aan thema's met het nieuwe besturingssysteem is al compatibel is, maar nog lang niet alles. We kun je een beetje en samen de mooiste lay-thema's.

schitterende foto's

Op thema NASA - verborgen universum kan de Windows Wijzigen met Infrared Space Telescope afbeeldingen 10-stijl. De foto's van de Spitzer Space Telescope geven elke desktop universele schoonheid.

Windows wijziging 10 Ontwerp

Wie liever op aarde te blijven, heeft prachtige met zandstenen formaties landschappen. De foto's van Duncan Lawler zijn voorzien van een rustgevende kleurenspectrum en bijna meditatief op zoek steenformaties.

Change Windows 10 stijl zandsteen formaties

Als u liever een vochtige, pikt de watervallen thema en brengt een stukje van betoverde bossen en frisse lucht op zijn monitor.

Change Windows 10 Ontwerp Watervallen

kunst & ontwerp

Een boek van Sleep biedt een prachtige scènes uit Il Sung Nas bekend boek van de slaap. De poëtische tekeningen en collages, die werd geboren in Seoul kunstenaar u betoveren met zijn zachtheid en kleur.

Windows Wijzigen 10 Ontwerp A Book of Sleep

Op thema Explosie van de kleur Een heldere op de home computers. Of het nu kleur of glanzende regendruppels of wervelde pigmenten of reflecterende Wasseroberlächen, als je wilt iets Flash moet deze stijl te kiezen.

Wijzig Windows 10 Ontwerp Explosie van de kleur

seizoensgebonden thema's

Wie wil er van oudsher vieren de opstanding van Jezus met Pasen eieren moeten niet kijken in de Windows 10 ontwerpen voor lang. Met het thema Geschilderde eieren heb je de perfecte behang, waaronder een baby blauwe venster kleur. Met zo veel pastel je kan alleen maar hopen dat de zomer houdt binnenkort met zijn felle kleuren feeder.

Windows Wijzigen 10 Geschilderde eieren

Wie wil haar Windows 10 ontwerp te veranderen om langzaam aan te passen aan het koude seizoen, dat kan met de herfstkleuren in Japan. Hier wordt bloedrode bladeren in combinatie met elegante Japanse tuinen. Echter, de stijlvolle thema ook verfraaien het jaar het bureaublad.

Wijzig Windows 10 Ontwerp De herfst kleuren

In de juiste geest van Kerstmis om er te komen door het ontwerp kerstversiering, die vooral omvat viel close-ups van kleurrijke ballen en flikkerende kaarsen. Betekent het donker seizoen redelijkerwijs kan weerstaan ​​redelijk en met een vleugje gezelligheid op de computer.

Change Windows 10 stijl kerstversieringAfbeeldingen: Microsoft

map