True Forge of Empires Cheats gezocht Empire?

True Forge of Empires Cheats gezocht Empire?

Wie wil om te komen met geen moeite te veel roem, op zoek naar snelle hulp in Forge of Empires Cheats. Er is dit? Of wat zijn de beste tips en trucs voor rijkdom en eer in het populaire online spel en de bijbehorende app? We weten hoe we de super-leider te worden!

Na de browser spel vele prijzen heeft ontruimd en onder de gebruikers zo populair plaats, hebben de makers van InnoGames het downloaden van Forge of Empires voor Android vrijgegeven. Dus gamers kunnen nu cross-platform draaien hun stad door de eeuwen heen. Echter, de verhuizing te sleutelen aan het Rijk, is de optie niet over de nodige vaardigheden te vervangen zoals strategische vaardigheid, geduld en een vooruitziende blik.

Forge of Empires CheatsEr zijn altijd handige tips. Cheats zijn niet echt nodig.

Is er Forge of Empires Cheats?

Wie het vooral geduld ontbreekt, wil de cursus een paar cheat codes, die hier gebruikt kunnen worden en er deel te nemen aan de turbo-modus. Wanneer de browser games, echter, is altijd een beetje lastig met de cheat codes – de ontwikkelaars over het algemeen niet achteraf te bouwen en zijn snel om bepaalde lacunes uit te roeien. Natuurlijk zijn er dubieuze downloads en uitbreidingen voor de app, maar waar Wij adviseren dringend! Een te grote gevaar dat het in deze downloads kwaadaardige software of hackers achter het eens.

Daarnaast is het spel wordt geleverd met cheats gewoon verloren – eindelijk heeft geen prikkel om te ontwikkelen. En omdat de ontwikkelaars altijd een oogje houden op eventuele ongewenste verandering, zelfs een eigen account risico loopt als je gepakt wordt met dergelijke illegale trucs. En dan bedreigen vervelende sluizen.
Maar wees gerust: Zelfs zonder Forge of Empires Cheats u kunt opbouwen van een bloeiend rijk in een korte tijd. Men hoeft alleen maar bepaalde dingen waar te nemen en te gebruiken trucs en mogelijkheden nauwkeurig en te benutten.

Zonder Cheats voor Forge of Empires Professional

Die net begint met het spel moet zeker vertrouwd te maken met behulp van de inleidende tutorials aan de gameplay om alle basics te leren. Het voordeel van Forge of Empires, dat het principe snel begrepen en u waarschijnlijk niet te uw weg snel te vinden in deze wereld. Hiervoor moet je een uur in de gemiddelde mogelijk te maken. Voor andere browser games en soortgelijke Android games is hier een duidelijke behoefte aan meer uithoudingsvermogen. En dan zijn er tips en trucs voor de bouw en voor de bestrijding van die voortbouwen op de ervaringen die met de tutorial basics en dankzij welke je niet Forge of Empires Cheats nodig.

Forge of Empires Cheats bouwterreinBesteed aandacht aan de bouwplaats en gebruikt het verstandig.

Het bouwen van recht te leren

Spelers die al een beetje tijd in het spel hebben geïnvesteerd, weet dat de ruimte is op een premie. Omdat er geen Forge of Empires Cheats. Ruimtebesparende beginnen met het bouwproject en plan verstandig dus is het devies. Omdat de omgeving voortdurend verandert, moet je reageren op veranderingen slim:

 • Direct routes zijn belangrijk: Je moet omwegen te voorkomen en op te bouwen zo weinig weg passages mogelijk om uw gebouw te verbinden. Dit vereist een beetje ruimtelijk denken en planning.
 • Wegen, gebouwen en installaties kunnen zo vaak worden verplaatst. Zo kunt u snel reageren en zijn grondgebied aan te passen aan nieuwe omstandigheden. Klik gewoon op het object te verplaatsen en op de icoon Move in het midden bovenaan.
 • Een goede truc voor mogelijke goed gebruikte ruimte te geven op de markt plaats te bouwen aan de bovenrand van de kaart en naar het dorp onder te bouwen.
 • uitkijken korte productietijd perioden en korte afstanden, om uw opbrengst te verhogen.
 • De tevredenheid van uw bevolking is het alfa en omega: Als het gaat om de burgers niet goed, ze hebben geen enthousiasme om iets te doen voor je. Als ze tevreden zijn, echter, dat de productiviteit stijgt tot 120 procent. dus hou ze met culturele aanbod in een goede stemming, zodat ze kunnen hun vrije tijd ook gebruiken. Momenteel toont u de tevredenheid met de smiley rechtsboven.
 • Het is ook belangrijk te bouwen meer evenwichtige: Dus woningbouw in relatie tot de productie en ga zo maar door. Hier is het de moeite waard om een ​​boekje maar aan het begin te houden en op te schrijven hoeveel bewoners gebruik maken van wat wel en wat kan maken. U moet ook ervoor zorgen om altijd genoeg munten en andere benodigdheden, zodat u kunt blijven groeien en op hetzelfde moment, maar je bevolking heeft geen last van de honger.
 • Besteed aandacht aan je Forge punten en stelt een doelstelling voor onderzoek naar vooruitgang. Onderzoek meer doordachte, roept een zinvolle expertise te bundelen.
 • Neem quests waar: Voor succesvol afgerond quests je punten en diamanten waarmee uw versie gebouwen en kan versnellen acties ontvangen.
 • Geld in te zamelen gemakkelijk gemaakt: By the way: je nog op al uw gebouw individueel aan geld en producten af ​​te halen. Het is genoeg om te klikken op een, de muis (of vinger in de app) vast te houden en maken van alle gebouwen.

Wie nog maar net begonnen: Ragu Silvertongue in eerste instantie ondersteund in het stenen tijdperk als consultant en houdt popping met nuttige tips om Forge of Empires Cheats overbodig te maken. Oh, en die voldoet aan met blauwdrukken en net genoeg geschikte voorraden bij de hand heeft: het gebruikt. Bouwt legendarische gebouw, omdat dit een permanente bonus spin zal geven. Blauwdrukken zal winnen wanneer uw Forge punten in legendarische gebouwen van andere spelers geïnvesteerd of help uw vrienden, buren of gildeleden. Er is ook te vinden in het plunderen van andere spelers blauwdrukken delen. Negen delen nodig voor een set.

De tweede pijler: Correct warfare

De focus van het spel is niet alleen op de bouw en onderzoek. Het strategisch slimme oorlogvoering is belangrijk om nieuwe gebieden te veroveren en verzonden te verdedigen. Zonder nieuw land is er geen verdere vooruitgang. Wie gemerkt dat sommige dingen in dit speeltoestellen, vereist geen Forge of Empires Cheats hacks nog. General Grivus begeleiden u in tactisch en militaire zaken.

 • Plant je gevechten goed: Vóór elk gevecht, is er een klein overzicht met informatie over de tegenstanders in de komende strijd. Ik kijk je dit goed en past bij uw krachten dienovereenkomstig af, zodat u onaangename verrassingen.
 • Rechts slagorde: Scrappers onder andere naar voren, terwijl speerwerpers en slingeraars en andere rangers die uw formulieren na verloop van tijd, moeten op een veilige afstand van de vijand, omdat ze een zwakkere verdediging. een Tip voor starters: Stelt de schutters voor de slingers. Op tabblad kunt u in eerste instantie zonder doen. Ze zijn veel te duur voor hun gebruikswaarde. de voorkeur aan meer te investeren in de andere aanvaller soorten.
 • Maakt gebruik van de verschillende terreinen: Struiken en rotsen om u dekking te geven om u beter in de strijd te verdedigen.
 • Vergeet niet uw productie: Je moet altijd een oogje houden op uw bezittingen, anders gaat snel waardevolle goederen.

Forge of Empires Cheats strijdhet terrein in de strijd tegen exploits goed en maak je het voordeel.

Met behulp van synergieën

Sinds enige tijd zijn er in-game gilde systeem, maar maakt het leven veel meer. Zo kunt u band kijken samen met andere spelers en samen te werken. Dit brengt u een aantal voordelen:

 • U kunt de handel met elkaar kosteloos of
 • trekken zij aan zij in de strijd en ondersteuning die u in het veld.

Zelfs vrienden kunnen helpen, zoals u ze kan ondersteunen met goederen en elkaar helpen.

En nog een tip hebben we: Kijk regelmatig in het spel. Hoewel kan veel nu automatiseren – zodat je niet hoeft te, bijvoorbeeld permanent van uw productie op te voeren met de hand, maar kan intervallen. Toch moet dit interval producties worden verzameld eenmaal per dag. Daarnaast zijn er regelmatig bonussen die u moet nemen met je mee.

Met deze tips, bent u eenmaal goed gepositioneerd voor een succesvolle rijk dat je voorbereidt veel plezier, zodat Forge of Empires Cheats’re echt niet meer nodig, toch? Als we meer trucs tegenkomen, vullen we dit artikel, natuurlijk.

map