Best Forge of Empires Tips voor het Rijk

Best Forge of Empires Tips voor het Rijk

Wie wil om verder te gaan komen in de bekroonde bouwspel door de eeuwen heen, moet de juiste basis te leggen. onze Tips Forge of Empires helpen. Maak nu slim!

sindsdien is het downloaden van Forge of Empires voor Android op de markt, kunnen gebruikers nu ook gaan pottenbakker in de inrichting van hun rijk. Maar niet degenen die de meeste tijd door te brengen in het spel, win – maar wie te benaderen met hersenen op de zaak en al hun eerste stappen in het stenen tijdperk te werken.

Tips Forge of EmpiresTips Best Forge of Empires

Best Forge of Empires Tips voor maximaal succes

In Forge of Empires spel is de uitdaging voor de gebruiker te ontwikkelen over verschillende perioden van tijd om een ​​grote heerser. Om een ​​imperium van de eerste mini-settlement of the Stone Age, met inbegrip van een veel geduld te maken, maar vooral strategische vaardigheden. We hebben een paar belangrijke tips samengesteld, zodat het project slaagt. We hebben ook verschillende gebieden van het spel – met inbegrip van vechten, de bouw en de handel – beschouwd.

Belangrijke tips voor het bouwen

In de constructie overeenkomen met de gebruiker is niet onbeperkt beschikbare ruimte. Daarom moet men proberen om zo veel mogelijk op te bouwen om ruimte te besparen. Zeg, is het raadzaam om het meeste uit bestaande productiefaciliteiten te krijgen voordat het creëren van nieuwe.

Een van de belangrijkste tips Forge of Empires is voorzien van een functie die je net zo goed kunt gebruiken als gevolg van gebrek aan ruimte: Moving. beide gebouwen en wegen en geplant objecten die je kunt zo vaak als je wilt verplaatsen. Dit helpt in zoveel place-Not. De functie is te vinden achter de sleutel.

Er moeten ook inspanningen worden gedaan om de bouw Quests behendig volledig mogelijk om vooruit te komen in het spel. Goed om te weten: A Quest kan ook worden vervuld door de aanleg van een weg of door het afscheuren van een gebouw. In het algemeen moet men onnodige wegen te vermijden, omdat ze alleen beroven ruimte. Bij het gebouw dat, op hun best slechts rechte wegen zonder bochten en Knicks.

Tips Forge of Empires productiviteitOm de productiviteit tips verhogen

Tips om de productiviteit te verhogen

Een van de belangrijkste tips Forge of Empires onder meer maatregelen om de productie te verhogen. Het is vooral effectief bij het produceren van middelen met korte tussenpozen, voor zover ik mogelijk. Hierdoor kunt u de productie van high-opbrengst, wat vooral belangrijk is in gereedschappen. Ter illustratie: als je 50 punten na een uur van het aardewerk, maar krijgt 25 punten tijdens een 15-minuten productie, de zaak is duidelijk. Wie kan worden uitgevoerd in een uur vier orden kan de productie te verdubbelen tot 100 stuks.

Tips Forge of Empires tevredenheidActiviteiten uit te breiden tevredenheid en daardoor de productiviteit

De productiviteit wordt ook omhoogschieten als de burgers tevreden. Dit wordt bereikt door het creëren van cultuur, natuur en recreatieve activiteiten om de kwaliteit van leven te verbeteren. Binnenkort zal de Smiley begint te grijnzen. De productiviteit stijgt tot ongeveer 120 procent.

Bovendien, altijd, het loont om een ​​blik op de markt plaatsvinden. Hier kunt u suggereren de ene of de andere koopje en de levering van haar producten te verhogen. Vooral in het gevorderde stadium van het spel wanneer de productie van de benodigde goederen kost veel tijd, kunt u de productietijd behandelen en direct het verwerven van de benodigde punt. Anders geldt de regel: Als het mogelijk is, te verkopen duur en kopen zo goedkoop mogelijk. Meer tips over er werken onder de post handel.

Tips voor een goede strijd

Ook vechten is een onderdeel van een goede game plan om dat te doen. Zonder de volgende tips Forge of Empires je kunt ook doen wat dingen mis.

  • Voorafgaand aan elke turn-based gevechten, is het belangrijk om het slagveld goed en het beste gebruik te leren kennen.
  • Spearmen en slingers zijn veel effectiever als ruiter.
  • Slingers altijd op een veilige afstand tot de tegenstanders. Spearman is gepositioneerd als een afdekking voor. Beide eenheden kunnen veerkrachtiger met geschikte deksel (struiken of bomen) worden gemaakt.
  • In aanvulling op de aanval en de verdediging denken (in het menu eenheid). Waarom? anders is, bestaat het risico dat de spelers beroven van de productie en laat gaan met dure goederen.

Tips Forge of Empires BattleCorrect oorlogsvoering in Forge of Empires

te beheren en om de handel in Forge of Empires

Ieder tijdperk heeft vijf verschillende grondstoffen. Op een bepaald spel staat is dus niet meer mogelijk voor de gamer, om alle middelen te dekken door middel van de binnenlandse productie. De nieuwste van deze fase van de handel en de markt komen in het spel. Aangezien de markt is sterk afhankelijk van de omgeving, is het moeilijk om concrete Forge of Empires Tips geven. Echter, men moet proberen om deals van grondstoffen in dezelfde periode tegen een prijs van één aan te bieden. Spoedeisende gevallen kan een cursus van anderhalve vereisen. Commodity oudere leeftijd is het noodzakelijk om een ​​stimulans te geven.

Tips Forge of Empires handelop de markt aanbiedt goederen en kopen

map