Farmville 2 Cheats en Tips voor Farmer carrière 2023

Farmville 2 Cheats en Tips voor Farmer carrière

Iedereen die wil zijn geluk te helpen als een boer op de sprongen, zou een blik op onze Farmville 2 Cheats & gooi tips. hier is hoe je snelste klim op de carrièreladder.

Door het downloaden van de FarmVille 2: Get auf provincie app kunnen gebruikers nu waar en wanneer ze willen werken op de boerderij. Of het nu voor twee minuten of twee uur per dag – met de app aspirant-boeren zijn zeer flexibel. U kunt fruit en groenten te planten, terwijl ze zitten in de trein of voor hun huisdieren tijdens de lunchpauze. Wie neemt de hele zaak nog te lang … voor wat we hebben!

Farmville 2 CheatsFarmville 2 cheats en tips voor aspirant-boeren

Nuttig FarmVille 2 Cheats en Tips voor iOS & Android

FarmVille 2 is onafhankelijk van de Facebook-versie, kun je niet zomaar stoppen Scores van het netwerk, zodat je hier zal beginnen vanaf nul.
Bovendien, we hebben hier een typisch mobiele game na de freemium model. Zeg, kunt u het gratis downloaden. Echter, er zijn in-app-producten die je kunt kopen voor echt geld. Vaak kunt u wachttijden te verkorten, zodat bijvoorbeeld. Wie wil er geen geld in de hand, is vooral de patiënt, noch moet nu spitse oren. Er zijn niet echt veel Farmville 2 Cheats – maar een zeer nuttige we eindelijk.

Cheats voor Farmville 2: Wie draaide de klok?

Net als bij de Facebook-spel moet je wachten op de mobiele versie heel vaak omdat, bijvoorbeeld, de groenten kan even duren voordat je kunt oogsten. Veel taken niet alleen een paar minuten duren, maar voor uren. Wilt u niet wachten? Dan moet je deze truc toe te passen:

 • De gebruiker eerste veroorzaakt een van deze taken op de weg.
 • Dan is de app is gesloten. De gebruiker navigeert nu door de systeeminstellingen van haar smartphones tot de categorie en datum.
 • de taak duurt nu 15 minuten, totdat het is voltooid, wordt de gebruiker stelt de tijd in 15 minuten na het begin.
 • Nu gaat de speler terug naar de app. Aangezien de wachttijd is opgeheven, kunnen we nu doorgaan met de verbinding werk.
 • Men moet later echter, vergeet niet om de tijd weer anders andere toepassingen zoals de agenda mogelijk niet correct gereset.
  Farmville 2 Cheats en Tips voor Farmer carrière

Farmville 2 Cheats TimeDeze cheat het verkorten van de wachttijden in FarmVille 2

LET OP: Er zijn vele websites die extra Farmville 2 cheats te bieden. Vaak achter hackers en fraudeurs. Men moet oppassen voor deze aanbiedingen.

Tips en trucs voor meer toetsen

Er zijn op Farmville 2 premium valuta die zeer gewild is, maar zelden: de toetsen. Zonder Farmville 2 cheat codes om de munt met de volgende tips te krijgen:

 • De speler wordt gevraagd in de tutorial te geven sleutel bij het begin. Merk op dat je niet moet volgen – in plaats opslaan voor later.
 • Door het invullen van missies krijg je experience points en sleutel. De ervaring wijst ook vooruit naar hogere niveaus.
 • Water is oneindig beschikbaar zijn zonder het gebruik van munten of sleutels. Klik gewoon op de vijver of fontein – en tot de maximale hoeveelheid water voorraden regelmatig.

Tips voor het bouwen in FarmVille 2

Is belangrijk in het spel ook hoe en wanneer herumwerkelt aan zijn gebouwen. Dus gebruikers moeten bijzondere aandacht besteden aan hun schuur uit te breiden in een zo vroeg mogelijk stadium. Dit valt bij het opslaan zelf geproduceerd dingen. Om dit te kunnen upgraden schuur te bereiken, een spijker nodig. Die kan worden gevonden op Grandma’s weide.

Farmville 2 Cheats BarnZo spoedig mogelijk om te upgraden en de schuur uit te breiden

Ervaring opdoen in FarmVille 2

Naar een hoger niveau te bereiken, hoeft u niet Farmville 2 Gepleegd, maar alleen ervaring. Verkregen door middel van verschillende acties die hier worden vermeld:

 • Bakken en koken
 • voeden
 • Bemesten, water geven en oogsten
 • zijn landarbeiders op gehuurde velden en aanval buren / vrienden een helpende hand
  Met dank aan Farmville 2 Hack genereren eindeloos sleutel?
map