Met dank aan Farmville 2 Hack genereren eindeloos sleutel?

Farmville 2 Hack? Virussen en phishing in plaats van sleutels en munten! Iedereen die wil toch het land genieten van het leven, moet beter probeer het met deze trucs en scoor met eerlijke land werk!

Na het downloaden van Farmville 2: Ga uit in het land ontmoet gebruikers snel aan de gebruikelijke grenzen van de zogenaamde freemium spellen: beperkte middelen en lange wachttijden. Beide mood killer kan worden omzeild met dure aankopen in de app, wordt als irriterend voor een aantal spelers zeker het gratis alternatief van hacks. Maar in plaats van de verhoopte middelen, er zijn slechts malware op de telefoon of de rekening zal door de aanbieder op het ijs worden ingesteld. Die noch het een noch het ander wil, moet deze trucs proberen.

Farmville 2 HackBlijf weg van Farmville 2 Hack!

In plaats daarvan Farmville 2 Hack met deze trucs komen om sleutels

Key're de premie munteenheid van Kultagames en 2 Hack beloofde in grote hoeveelheden in elke vermeende Farmville. Om toegang te krijgen tot exclusieve gebouwen of dieren te krijgen, moeten ze worden gered uit de start en slechts verstandig gebruikt. In plaats van het verspillen van de sleutels al in de tutorial om de wachttijd te verkorten, de spelers maar beter wacht een paar seconden op te halen de felbegeerde Goed voor goede doelen. Die aanwezig waren ijverig missies is dus tikte een relatief betrouwbare bron van premium valuta.

Verzamelen experience points en snel een level omhoog

Om snel elk niveau te voltooien en ontgrendelen van nieuwe dieren of gebouwen (stappen), moet hardwerkende experience points te verzamelen. De snelste manier is door quests te voltooien, het verkopen van producten, is de opening van nieuw land en als vrienden gegrepen bij de oogst en wassen krachtig onder zijn armen. Daarnaast kan de Level Booster gelukkig genoeg om oma's weide vinden. Er is nog veel te ontdekken dat een winst kan worden verkocht of voor upgrades nodig is - en dit doen zonder een Farmville 2 Hack.

Om plaats te maken voor

Een niet te onderschatten factor in het succes van het bedrijf is de stal. Hier worden alle goederen en landbouwproducten zijn opgeslagen. Echter, het meestal niet al te lang duren voordat het gebouw barst uit zijn voegen. Daarom is het motto is - vergelijkbaar met de IKEA reclame: ruimte maken voor iets nieuws! Er zijn verschillende mogelijkheden: in de eerste plaats, de verkoop van goederen over de kleine tafel naast de schuur. Als een item wordt aangevraagd, die eigenaar is van een niet is, kan een nieuw verzoek worden gestart. Extra selling opties zijn de stal (niveau 8), verenigingen of het voltooien van quests. Als je nergens wat er gaande is: upgrade Gewoon de schuur!

map