Zo kunt u de Internet Explorer te installeren!

Als herhaalt dezelfde problemen, een nieuwe installatie is aan te raden. Nu erachter te komen hoe het te doen en installeer Internet Explorer! Internet Explorer is nog steeds een van de meest populaire webbrowsers. Volgens een recente studie van Webmasterpro blijft hij Mozilla Firefox en Google Chrome de derde meest gebruikte browser. Wie het niet: Hier kunt u downloaden van de nieuwste versie van Internet Explorer gratis.

installeer Internet ExplorerZo kunt u de Internet Explorer te installeren! (Screenshot: Microsoft Corporation / Redactie)

Wat maakt deze browser van Microsoft door andere browsers zoals Google Chrome, Opera of Safari, bijvoorbeeld de geïntegreerde VoIP-client Skype. Er is ook een leesmodus voor websites die geeft de platte tekst inhoud gewoon geformatteerd en geïntegreerde "Share" -functie in de nieuwste versie van het maken van screenshots die gemakkelijk via e-mail of Twitter kan worden verzonden.

installeer Internet Explorer - Hier is hoe!

Soms kan het gebeuren dat hetzelfde probleem in het gebruik van Internet Explorer optreedt herhaald. Verwijderen en opnieuw installeren is aan te raden als het programma crasht, bijvoorbeeld na het opnieuw openen of bevriest, pagina's worden niet goed weergegeven of leeg zijn, en de pc opnieuw op nieuwe updates te installeren of browserinstellingen resetten niet de gewenste verbetering brengt. Wat te merken wanneer u de installatie en het installeren van het Internet Explorer wordt beschreven in de volgende stap-voor-stap instructies. Zo zal de Internet Explorer worden verwijderd en opnieuw geïnstalleerd (Windows 8) Omdat Internet Explorer in Windows 8.1 en Windows 8 is geïntegreerd, kan het niet worden verwijderd. Echter, kunt u de software uit te schakelen. In dit geval is het raadzaam om Om de browser en schakel vervolgens weer in te schakelen om fouten te repareren. Hoe het werkt: Door het touch-screen bediening wordt eerst geveegd vanaf de rechterkant van het scherm aan de binnenkant, tikt vervolgens op het veld "Zoeken". men gebruik maakt van de Windows 8.1- of Windows RT 8.1 PC met een muis, komen we bij het veld "Zoeken", door het aanpakken van de aanwijzer in de rechterbenedenhoek en loopt dan naar boven. Of via touch screen of de muis bediening: In het veld "Zoeken" wordt toegevoegd in de tweede stap "Windows Features" en selecteer het "Instellingen" opties "Windows-onderdelen in- of uitschakelen" uit. Daarna hoeft u alleen de selectievakjes in het dialoogvenster. Na een herstart van het systeem van Internet Explorer is nu verwijderd van de computer. Internet Explorer opnieuw wordt geïnstalleerd of geactiveerd op dezelfde manier. verwijderen van Internet Explorer en Windows opnieuw te installeren 7 Omdat Microsoft 11 Internet Explorer op Windows 7 heeft uitgerold via de automatische update functie, hier gaat u als volgt: Ten eerste, klik op de knop Start in de linkerbenedenhoek en zijn in het zoekvenster "Programma's en onderdelen" in. In het nieuwe dialoogvenster dan is geselecteerd in het linker menu gebied "Geïnstalleerde updates" van het punt. In de lijst die in het rechter venster verschijnt, zal u op zoek naar het bestand met de naam "Internet Explorer 11". Met een rechter muisklik kunt u "verwijderen" de update. De toenmalige volgende vraag wordt beantwoord met "Ja". Afhankelijk van het systeem, kan de uninstaller enige tijd in beslag nemen. Na het herstarten, kunt u nu werken of om de Internet Explorer 9 de juiste versie van Internet Explorer te installeren. installeer Internet Explorer voorafgaand verwijderen(Screenshot: Microsoft Corporation / Redactie)

map