Hij is nog steeds een van de meest populaire browsers in Duitsland. nu leren hoe zij -update Internet Explorer kan! In aanvulling op Google Chrome en Mozilla Firefox, Internet Explorer is een van de meest populaire Internet browsers van Microsoft. Volgens de web analytics tool StatCounter gerangschikt hij No. 2 in gebruik wereldwijd. In Duitsland en Europa, het is de derde meest gebruikte browser. Hier kunt u downloaden van de nieuwste versie van Microsoft Internet Explorer gratis. "! Microsoft Plus" zijn verschenen, met inbegrip van veiligheid en stabiliteit updates tal van andere versies sinds de release van de eerste versie in augustus 1995 als onderdeel van het belastbare Windows uitbreidingspakket. De nieuwste versie van Internet Explorer 11, werd uitgebracht op 17 oktober 2013. Het maakt niet uit welke versie je gebruikt: Off Omwille van de veiligheid en stabiliteit, is het noodzakelijk dat de browser is altijd up-to-datewordt gehandhaafd. De volgende procedure is dan ook wordt uitgelegd hoe u Internet Explorer bij te werken.

updaten Internet Explorer - automatische of handmatige?

Kortom, de gebruiker heeft twee opties voor het bijwerken zijn beschikbaar: Handmatig of geautomatiseerd. Maar voordat je gaat zitten in de update, is het eerst nuttig Om het versienummer te controleren. Als blijkt hiervan is dat je een verouderde versie te gebruiken, kan het raadzaam dat zijn verwijderen oude versie en de nieuwste versie te installeren, zodat Internet Explorer 11,. De huidige versie biedt niet alleen een verbeterde ondersteuning voor webstandaarden en het gebruik van het hele systeem VOIP client Skype, maar ook een leesmodus voor websites die de platte tekst inhoud gewoon opgemaakt weergeeft. Daarnaast heeft de "share" omvat functie in Internet Explorer 11, het maken van screenshots die per e-mail of Twitter kan worden verzonden. Met een paar klikken, kunt u controleren welke versie van Internet Explorer is geïnstalleerd. Klik en op het laatste punt "Info" uit het drop-down menu, klik op het tandwielpictogram in de rechterbovenhoek van de browser frame. Na dat, een nieuw venster geopend met het versienummer. -update Internet Explorer Zelfs als je de laatste versie nummer te gebruiken, moet u nog steeds updaten Internet Explorer. Als het vinkje bij "Nieuwe versies automatisch te installeren" niet is ingesteld, of IE voert diverse andere redenen, geen updates meer zichzelf uitschakelt, moet u de browser handmatig te vernieuwen. Hoe het werkt:

Internet Explorer handmatig bijwerken in Windows 7

  1. 1&# 46; stapTen eerste, klikt u op het pictogram van Windows Start om het nieuwe dialoogvenster "Control Panel" te selecteren.
  2. 2&# 46; stap: In het nieuwe venster de "Systeem en beveiliging" te selecteren u.
  3. 3&# 46; stap: U klikt op de menu-optie "Windows Updates" op "Controleren op updates"
  4. 4&# 46; stap: Van de gevonden documenten naar Internet Explorer selecteert.
  5. 5&# 46; stap: Installeer updates.