Internet Explorer compatibiliteitsmodus lost display problemen

Microsoft heeft de Internet Explorer 8 verbeterd op vele plaatsen, vooral in termen van veiligheid. Maar de laatste surfplank van Redmond af en toe biedt websites correct is. Een beetje feature hier handelt wonder.

Problemen met de weergave in IE8 - Waarom is het?

Ontbreekt nog graphics, is er, de navigatiebalk wordt verplaatst ... Je mag geen radicale uitspraken welke elementen van een website zijn niet op hun plaats of lijkt niet te maken. Het hangt af van de programmering van de website, maar ook zullen ze worden weergegeven in Internet Explorer. 8 Aangezien veel surfers nog steeds de IE7 verplaatsen, zijn veel internetdiensten nog steeds afgestemd op de oude versie.

Carry IE7 turn me on Compatibility Mode

de Kompatibilitatsansicht instellingenAls u denkt dat een site vervormd lijkt, is niet een stap achteruit voor IE7 nodig. In versie 8 van Redmond browser Compatibility View is geïntegreerd. Als een webpagina niet correct wordt weergegeven, klikt u op Extras en dan compatibiliteitsweergave. De pagina wordt opnieuw geladen. over Extras en Instellingen voor compatibiliteitsweergave verander de fijnafstemming van de functie. Hier is een overzicht van de pagina's die worden uitgevoerd in de compatibiliteitsweergave, en ook bepalen of het nodig dat de intranetsites browser nodigt ook de mening van IE7.

retrofit compatibiliteitsmodus in Firefox: Met de kracht van twee harten

Firefox Vrienden hoeven niet per se staan ​​voor gesloten deuren. Als het vuur vos kampt met display problemen, toegang tot verlenging IETab. Na de installatie, het hart sloeg in de browser van twee browser motoren met Internet Explorer en Firefox. De slimme rendert voorgedefinieerde webpagina's met de IE-engine. Display problemen worden geëlimineerd. IETabIn het bijzonder, het slaan webmasters een truc die hun sites noch voor Internet Explorer te optimaliseren. Dus het gebruik van ActiveX bijvoorbeeld mogelijk is. Compatibiliteit en IETab laten zien dat je genavigeerd vakkundig weer te geven problemen. Hoewel HTML biedt nu tal van manieren een website quasi "mindervaliden" het ontwerp, niet alle website-eigenaren gebruiken het te doen. De methoden zorgen voor een meer ontspannen oplossing voor dit probleem, dat is eigenlijk geen van de gebruiker.

map