Internet Explorer snelheid: disable add-ons

Ifs kan een beetje meer zijn: In Internet Explorer, zijn er nog knelpunten die de prestaties van Microsoft browser te vertragen. Een manier om meer snelheid is het uitschakelen van onbelangrijke add-ons.

Wat zijn Internet Explorer-add-ons?

Third party fabrikanten van access software, indien nodig, in de richting van een interface van Internet Explorer om extra programma's voor de browser te ontwikkelen. Deze add-ons verbeteren van de browser met nieuwe functies, zoals verbeterde zoekfuncties en een nieuwe taakbalk. Veel programma's te installeren, maar ongevraagd add-ons, die moet tillen tijdens het laden van Internet Explorer. Een langere laadtijd is het resultaat.

Voor Internet Explorer add-ons en uit te schakelen

Voor het beheren van add-ons een praktische functie is geïntegreerd in Internet Explorer. Hierin vindt u alle geïnstalleerde add-ons en toont zelfs gelijk laadtijd nodig was. Beheer van Internet Explorer Add-Ons

  • Klik op de Internet Explorer Extras en dan Manage Add-ons. Dit opent de Add-on Manager.

  • Onder in het drop-down menu "tonen" de optie Alle add-ons out. Neem nu de tijd en kijk naar de geïnstalleerde add-ons door. beneden "oplaadtijd" is gezien de tijd die nodig is om te laden. Rechts te klikken op de juiste add-on en een klik op deactiveren het zal uit uiteindelijk te schakelen. Let op: Niet klakkeloos uitschakelen add-ons. Zelfs Flash, dat is vereist voor de volgende YouTube, is een add-on. Wees duidelijk over de functie van elke extensie voordat u deze uitschakelt.

versnellen en optimaliseren van Internet Explorer: Meer tips

  • Internet Explorer compatibiliteitsmodus lost display problemen

  • uitschakelen data collector Alexa

  • Download het sneller met Internet Explorer

  • ** IE, de Negende! ** Een beta voorbeeld van de nieuwe versie 9] (http://www.freeware.de/blog/internet/browser-2/beta-internet-explorer-9-download-zeigt-neue-version/)

map