We willen graag iedereen iets, maar zeggen: Podcasts zijn genieten enige tijd weer erg populair. Ook op Spotify te vinden over verschillende onderwerpen te schieten - althans op de Spotify app. Spotify horen podcasts op de PC is tot nu toe niet mogelijk is - althans niet zonder. laten wij u hier deze omweg.

Spotify horen podcasts op de PCmet "feest & wollig" Het begon allemaal: Podcast Jan Böhmermann en Olli Schulz was de eerste op Spotify.

Spotify podcasts op de PC te horen: Vind het!

Sinds Jan Böhmermann en Olli Schulz met haar radio show "Soft & Zorgvuldig "van Radio One verplaatst naar Spotify en het formaat nu is er onder de naam" Festival & bieden pluizige "als een één uur durende podcast, de pas kort voor het tijdstip waarop Spotify functie groeien in populariteit. Tal van nieuwe podcasts op elk denkbaar onderwerp gebieden - of de kennis, plezier, de inhoud van kinderen of gewoon de laatste roddels - zijn toegevoegd sindsdien. kunt u kiezen tussen de categorieën Lifestyle, verhalen, kunst en gaming, cultuur, nieuws, kennis, comedy, entertainment, sport en vrije tijd, wetenschap en natuur.

Spotify is opvallend gebruikers die toegang tot de service via de pc geweest, geen manier om populaire podcasts spelen daar. Een kleine omweg - namelijk via de smartphone - maar dat is nog steeds mogelijk. Tot dusver zijn de podcasts zijn in feite slechts geïntegreerd in de smartphone app. Een kleine demper er maar voor de ene of de andere gebruikers: Niet elke smartphone en tablet wordt ondersteund. De iPad, bijvoorbeeld, is aan de zijlijn. Maar voor er hieronder een truc.

Spotify podcasts op de PC om te horen vinden podcastsOver de app podcasts zijn niet moeilijk te vinden. Nadat ze kunnen worden gestreamd naar de PC.

Voor ondersteunde telefoons: stroom podcasts

Wie kan de podcast-functie te gebruiken op zijn mobiele telefoon, kan ook streamen de afleveringen en luisteren naar Spotify podcasts op de pc. Het werkt als volgt:

  1. Spotify opent app en op zoek naar een podcast - hetzij door direct plaatsen onderzocht met behulp van de zoekfunctie na, of door uw te typen op het tabblad Browse om podcasts en u kiest één daar. Speelt.
  2. Hiermee opent u de Spotify-software op de PC en log je in dezelfde account waarmee u bent aangemeld op uw mobiele telefoon.
  3. Dan kunt u tik op de bodem Beschikbare apparaten, zodat u alle aangesloten apparaten worden weergegeven.
  4. Nu als u uw pc, dat is wat je net gehoord op de smartphone te selecteren, doorgegeven aan de computer met behulp van de software.

Tip: De telefoon werkt in dit geval zelfs als een afstandsbediening. Dus houd stille plekken comfortabel in bed of op de bank en pauzeren of terugspoelen via de Spotify-app op de smartphone gemakkelijk heen en weer - zonder op te staan.

Gebruik Android-emulator: Voor niet-ondersteunde apparaten

Je hebt een slimme telefoon, op de niet terug podcasts kunnen afspelen via Spotify of de titel is gewoon niet te vinden? Wanhoop niet: Met een Android-emulator U kunt ook op de PC, de Spotify app:

  1. Wil je je geïnstalleerd op uw Windows-pc een Android-emulator, - bijvoorbeeld de BlueStacks App Player download. Aan de software kant, zal je wat informatie over de installatie vinden.
  2. Start de emulator en nodigen u uit om de Spotify app naar beneden.
  3. Er kan nu te stevenen podcasts of podcast & Selecteer Video Shows
  4. In dit gedeelte een overzicht van alle beschikbare podcasts te zoeken en af ​​te spelen.

Als Spotify maar uiteindelijk besluiten om de podcast-functie te integreren in de pc-software en misschien zelfs in de Spotify webplayer te laten weten. Tot die tijd, de bovengenoemde de mogelijkheden van uw keuze, Spotify podcasts te beluisteren op uw pc.