op dit Spotify kennisgeving je moet praten als je wilt doen van de premium account. Hier zijn de belangrijkste feiten & Voorwaarden voor de oplossing van het abonnement voor toekomstig gebruik!

Spotify is momenteel de grootste aanbieder van muziek streamen in de sterk concurrerende markt. Het Zweedse bedrijf is niet alleen muziek, maar ook hoorspelen en boeken klaar om af te spelen. Gebruikers kunnen de dienst met de web-speler te gebruiken direct in de browser of na de Spotify-app op uw smartphone en tablet. In aanvulling op de ad-free, maar betaald abonnement, is er ook een gratis model met beperkte functies en reclame.

Spotify voldoen aan kennisgeving

Niets makkelijker dan dat, omdat het bericht online wordt gemaakt op elk gewenst moment binnen de betaalde maand. Een aankondiging van Spotify in de eigenlijke zin niet bestaat dan. Alleen die zijn hele account - niet alleen de betaalde abonnement - zal aankondigen een periode van 14 dagen in acht worden genomen. Deze mededeling dan echter afbreuk aan de vrije toegang tot Spotify.

Spotify kennisgevingHet abonnement kan worden geannuleerd op elk gewenst moment; Spotify een bericht bestaat niet.

gewoon de premium-abonnement te beëindigen online

Omdat er geen kennisgeving Spotify, kan het abonnement worden beëindigd op elk moment. Zoals de streaming-dienst zijn prestaties te betalen laat altijd van tevoren een maand, dus kan worden beëindigd door het einde van de gereserveerde periode. Hier is hoe:

  1. Ten eerste moet de rekening worden genoemd. Dit is achter de profielfoto.
  2. Door te klikken op Toon account gebruikers te bereiken uw account overzicht en om hun geboekte abonnement. Dit is ook zichtbaar wanneer het abonnement niet eerder kan worden beëindigd.
  3. is te bereiken via de knop Abonnement op hun eigen profiel beheren
  4. Nadat u selecteert u de onderste optie om het abonnement te beheren.
  5. Selecteer nu het punt van beëindiging.
  6. Spotify vraagt ​​gebruikers nu voor de reden van de beëindiging daarvan.
  7. Na het selecteren van een reden om het proces met meer te worden bevestigd.
  8. beëindigen, nadat een nieuw wachtwoord wordt gevraagd en klik op Spotify Premium-abonnement met de premie-status weer gaan.

Na een bevestigingspagina, waarin de kennisgeving verschijnt controleert. Wie maakt gebruik van de Spotify-app of het programma geïnstalleerd op de computer kan worden gebruikt in nagenoeg dezelfde stappen als hierboven, en over de inschrijvings- beschreven - zelfs met uw smartphone of tablet! Spotify biedt haar klanten een zeer handige manier om hun account en gedecentraliseerde diensten te beheren of te activeren.

Let op: Spotify werden geboekt over een langere periode, een voorafgaande kennisgeving en terugbetaling van delen van het reeds betaalde bedrag is niet mogelijk. In dit geval zal het abonnement echter automatisch na het verstrijken van de termijn betaald.