Spotify web-speler werkt niet: Help is!

Met de Spotify web speler heeft de muziekfan in de gelegenheid te krijgen app of de Spotify Download Spotify naar de muziek-database te genieten zonder het downloaden van de Spotify. Maar zo nu en dan gebeurt het: de Spotify Web Player werkt niet. We laten zien wat de redenen kunnen zijn en hoe om fouten te repareren.

Spotify Web Player werkt nietDit bericht verschijnt van tijd tot tijd dat de Spotify web speler werkt niet.

De Spotify Web Player werkt niet - wat te doen?

Soms is de Spotify app werkt gewoon, of het is gewoon niet mogelijk om het programma te downloaden, bijvoorbeeld op openbare computers. In het geval van de muziek dienst adviseert op het web speler te gebruiken - een heel goed alternatief. Maar het kan ook gebeuren dat deze zelfde web speler ontkende ons de service. De redenen kunnen veel zijn:

Spotify web speler niet alle verstoringen werkenAan de zijkant allestoerungen.de is er ook een Spotify bodem, waar u een probleem kunt melden.

  1. Het klinkt afgezaagd, maar het is een van de meest voorkomende fouten: De internetverbinding ontbreekt. Dus eerst controleren of u daadwerkelijk online.
  2. Een van de meest voorkomende problemen is de Flash plugin van Adobe waarmee de Web Player wordt uitgevoerd. Als de geïnstalleerde versie van datum, kan de problemen veroorzaken. Daarom moet men ook kijken eerst of de plugin up-to-date en te actualiseren indien nodig. Dan start de browser en toegang tot de speler.
  3. Helpt de Flash-update niet, de fout kan ook te wijten aan de browser. Open de web-speler in een andere browser en kijk of er muziek kan spelen. In de nieuwe browser - bij voorkeur Chrome of Firefox - maar de Flash plugin moet ook up-to-date.
  4. Soms is het gevolg van misplaatst cookies wanneer je je realiseert: de Spotify web speler werkt niet. Dit kan worden vastgesteld wanneer u de browser in Incognito modus te starten en roept de speler. de webservice daar werkt, maar cookies te verwijderen.
  5. Ook Machne browser plug-ins en add-ons kan problemen veroorzaken. Geleidelijk aan individuele extensies uitschakelt na veel kan brengen.
  6. Sommige computers toegang van het publiek tot de Spotify webplayer via proxy of firewall is uitgeschakeld. je kon nog je geluk op deze link.
  7. Als al het andere faalt, wenden we ons tot de beste Spotify-ondersteuning. Of gewoon een beetje te wachten, en gecontroleerd in de tussentijd allestoerungen.de de pagina. Er alle storingen worden weergegeven - en u kunt ook uw eigen in te dienen. Ook de Twitter-Channel "Spotify-status" kan helpen bij het vinden van het probleem.

Spotify Web Player werkt niet TwitterOp de Twitter van de muziekdienst, zijn er veel tips over de inmenging of tips voor privé luisteren.

sluiten fouten en, indien nodig, contact op met ondersteuning

Wie abklappert deze punten geleidelijk, kan de fout vaak uit te sluiten en komt snel terug naar de muziek te genieten. Soms zijn er ook eenvoudig Spotify interne problemen, maar meestal duurt slechts een paar minuten. maar als de service is een beetje langer naar beneden, maar een keer, en alle andere oorzaken van fouten kunnen worden uitgesloten, kan men nog steeds hun toevlucht nemen tot Youtube of een andere alternatieve - en contact opnemen met ondersteuning.

map