Google Rewards Center: Pas op voor vermeende loterij!

Surft u elke dag met uw telefoon via het net, dat is misschien al een vervelende pop-up uit Google Beloningspagina verscheen. Een loterij, naar verluidt door Google belooft mooie prijzen. Maar let op: dit is een pure dataverzameling oplichterij! Hier kom je erachter hoe je je kan beschermen!

Fake loterij via het Google Rewards Center

Eigenlijk, ergeren ze vooral vervelende pop-up advertenties die ineens het hele gsm-scherm te blokkeren en kunnen vaak niet eens op weg naar behoren. Soms helpt het alleen maar om de browser te sluiten. Help ook daadwerkelijk enige anti-reclame maatregelen zoals surfen met Adblock browser Android. Maar de meesten van ons zijn waarschijnlijk altijd onderweg met de Google-app voor Chrome, Firefox, Safari, of welke browser.

Dergelijke reclame, die zich verschuilt achter een aantal grote namen zijn opgeslagen, is een vermeende concurrentie van Google Beloningspagina. Ze zeggen dat je werd geselecteerd als een van de tien gelukkige en nu heb ik de kans op flinke winsten zoals smartphones of consoles. Wat te doen: drie eenvoudige vragen over Google antwoord in een beperkte tijd.

Maar niet alleen: Na het beantwoorden van de vragen - hier is het zelfs schelen als uw antwoorden het goed of fout - je leidt namelijk naar een nieuwe pagina, worden ondervraagd in de heel verschillende dingen:

Google BeloningspaginaEen dergelijke pop-ups, zoals Google Beloningspagina moet uw ontmoeting met de nodige voorzichtigheid. (Afbeelding: Screenshot Editor)

specificeren niet alleen persoonlijke gegevens in het netwerk

Het zal worden gevraagd naar uw e-mailadres. Wie geeft dit moet nog verder omstandigheden te specificeren. En dan, is die zou hebben gedacht dat de potentiële winst ontdekken geen spoor. Uw gegevens? Zijn nu gedacht te worden doorverkocht. Het resultaat: een inbox vol vreemde promotionele e-mails, dubieuze sweepstakes en meer spam.

De afdruk van de pagina die u komen om de exploitanten van verschillende loterij portals die GmbH toleadoo. De zijkanten, met inbegrip van de zeer beroemde planet49.de, waren al vaak bekritiseerd omdat ze een coupon die gebruikers begeleiden in dure abonnement vallen adverteren. Stupid, wordt altijd verwezen naar de kosten in de kleine lettertjes. Technieken zoals het verstrijken van de tijd dat de gebruiker, maar is gemaakt druk, zodat het juist deze kleine lettertjes zo snel zeker niet door te lezen.

Juridisch gezien zijn de site operators dus beschermd, echter. Er wordt ook opgemerkt dat de gegevens worden gedeeld met adverteerders. Dit kan zelfs vaak op te heffen, maar het is dan, zinken van de kansen om te winnen of deelname niet meer mogelijk is. Omdat de hele wedstrijd, maar niet bestaat, die vervolgens niet schelen. Zeg: U kunt het dan ook direct en gemakkelijk te houden uw e-mailadres voor u.

Echter, opgemerkt: Google deze site heeft niets te maken. Net zoals de Google Rewards Center. Dit omdat er geen onderdeel van Google. By the way, zijn er die pop-ups met namen van andere grote bedrijven zoals Microsoft, O2 en Telekom. Nogmaals, de bedrijven hebben niets te maken, zelfs met de reclame.

Google Beloningspagina bedreigingNiet alleen wedstrijden, ook vermeende bedreigingen verwarren gebruikers. Nogmaals, dit is nep)!

Eigen bescherming van gegevens!

Conclusie: Je moet niet zomaar voorbij uw gegevens op het netwerk. Je ontdekt een vermeende loterij, heel voorzichtig zijn. Zelden vast gerenommeerde providers achter de rug. Tuurlijk ga maar je kunt als je eerder een beetje te onderzoeken en je gewoon kijken naar de afdruk en vergelijkt deze met de werkelijke op de pagina. Blijf uit de buurt is het vooral met dergelijke aanbiedingen die u onder tijdsdruk. Dit is gewoon niet de ernstige aard.

Even vervelend en zelfs griezelig zijn vermeende waarschuwingen van virussen. Nogmaals, houd kalm, echt het geheel is zeker niet.

Wilt u om u te beschermen van meet af aan tegen deze irritante pop-ups zoals de vermeende Google Beloningspagina? Lees dan hier:

  • Ad Blocking Android reclame gratis surfen met je mobiele telefoon
  • afmelden voor gepersonaliseerde reclame: Hier is hoe!
map