Ad Blocking Android reclame gratis surfen met je mobiele telefoon

Veel gebruikers hebben al geïnstalleerd op de computer, beter bekend als ad blockers dat de roeping van websites te voorkomen, Facebook, YouTube en Co. dat een al te opdringerig gezwellen van het geslacht ad het plezier van surfen op het internet. Ad Blocker voor Android hetzelfde werk doen op mobiele apparaten met Google-besturingssysteem. Een betrouwbare voorbeeld is de Adblock browser Android-app EYEO die er zijn met ons gratis download.

Ad Blocking Android Gratis applicaties blokkeren van advertenties op smartphones en tablets

Op mobiele apparaten, smartphones en tablets worden steeds populairder ad blocker. Hoewel de smartphone displays worden steeds groter - de grootte van de advertenties toeneemt gevoeld. En het kan heel vervelend zijn als een indringende weergave nogmaals op de tekst die u aan het lezen bent bedekt. Vaak kunnen deze advertenties niet eens weg te klikken. Bovendien kan te veel reclame-pagina's laden langzamer en eet datavolumes en vermindert de levensduur van de batterij.

Ad Blocking AndroidGeserveerd worden beter met een Ad Blocking Android-apparaten? Yes! We laten u zien hoe. (Foto's: pixabay / Redactie)

Hoewel het voor veel website-eigenaren vandaag essentieel einzupflegen reclame, omdat ze door middel van advertenties worden gefinancierd, maar ergens waar het plezier eindigt daar - dat wil zeggen, als de gebruiker ervaring beperkt. Sommige ad blockers worden dus doorgegeven aan Advertising deels door te geven aan weg te nemen, behalve de advertenties die het gebruik beperken of zijn onaanvaardbaar in substantie. Voordat reclame, waarachter het bijhouden van diensten of malware verborgen is, wordt de gebruiker beschermd. Door het blokkeren van deze malware privacy en virussen stijgingen zijn minder waarschijnlijk.

Twee prominente vertegenwoordigers die hun werk doen in een goede wijze zijn de volgende:

  • Adblock browser (op basis van de voormalige Adblock Plus App)
  • AdAway Android

De Adblock browser: Mobile app uit de marktleider onder de reclame-blockers

Adblock Plus moet de meeste internetgebruikers zijn een begrip, de add-on voor de browser, maar is een van de meest populaire promotie-blokkers wereldwijd. De software is niet alleen beschikbaar voor alle gangbare internet browser, maar als een app voor smartphones en tablets - in de vorm van een Firefox-gebaseerde browser voor Android en iOS-apparaten. Volgens de fabrikant EJGK Ad Blocking Android blokkeert alle advertenties voordat de gebruiker krijgt het aan het gezicht, maar kan op aanvraag reclame op favoriete sites of advertenties, maar getolereerd door.

Adblock browser is compatibel met apparaten met Android 2.3 en hoger. De installatie vereist ongeveer 24 MB intern geheugen, 384 MB RAM, en een scherm dat ten minste 320 pixels hoog en 240 pixels breed. In tegenstelling tot zijn voorganger, de app ook voor iOS-apparaten iOS. 8

Ad Blocking AndroidOefening je niet hoeft te worstelen met ongewenste reclame.

Het gebruik van het gereedschap vereist minimaal Android 2.3 verwacht en vereist ongeveer 24 MB intern geheugen, 384 MB RAM en een 320x240-pixel display. geen wortel privileges zijn nodig voor de browser. Het was anders met zijn voorganger, de beste run als root. betekent om een ​​gerootetes telefoon die je onbeperkt lees- en toegangsrechten tot het besturingssysteem van het mobiele apparaat. Zo kunt u smart phone of tablet dan achteraf op bepaalde functies of systeeminstellingen wijzigen zijn.

worden geblokkeerd door Adblock Plus Android manier, afhankelijk van de instelling geen advertenties op je telefoon, dus zowel de display als u webpagina's en de advertenties binnen de verschillende apps te bellen.

AdAway Android: Gemakkelijk te ad blockers gebruiken voor rootapparaten

In tegenstelling tot de Adblock browser is een gerootetes vereisten voor Android-apparaat voor het gebruik van AdAway Android. Het besturingssysteem is vereist 2.1 of hoger. De werking van het Ad-blokkers voor Android is eenvoudig. Na het downloaden van AdAway tot geen verdere actie te ondernemen en kan gemakkelijk de standaardinstellingen te accepteren. Daarnaast is de snelheid bij het surfen op het mobiele netwerk of via andere app niet vertraagd door AdAway Android. Net als bij Adblock Plus Android AdAway biedt gebruikers de mogelijkheid om handmatig whitelists of blacklists te creëren.

AdAway Android, waardoor het een gemakkelijk te Android ad blocker die betrouwbaar hun advertenties op mobiele telefoons of tablets te gebruiken - maar volledig gewoon niet aanraden voor elke gebruiker, omdat het apparaat moet worden uitgeroeid. En dat op zijn beurt kan en niet elke gebruiker wil doen met zijn smartphone of tablet, zoals deze garantie is verloren en je kunt een aantal dingen mis als een niet-ervaren gebruikers zo goed doen.

Afhankelijk van de gebruiker eis dus er zijn verschillende manieren om zich te verdedigen tegen ongewenste, vervelende advertenties op de smartphone te verdedigen - met een ad-blocker Android.

map