Cooking Fever verkrijgen diamanten voor gratis? Hoe werkt het?

Cooking Fever verkrijgen diamanten voor gratis? Hoe werkt het?

Ook in de keuken koorts? Wie wil gaan naar het koken meester, is meer nodig dan alleen talent. Cooking Fever Diamonds kan helpen! Hoe om ze te krijgen, en of er geheime trucs hier!

Het downloaden van Cooking Fever Android heeft veel spelers in de ban aangetrokken. De populaire Gastro-management game wekt de ambitie van elke aspirant-culinaire professionals. Maar de manier waarop is niet gemakkelijk …

Cooking Fever DiamondsHow to Get Cooking Fever diamanten voor gratis? (Foto: Nordcurrent / Redactie)

Cooking Fever Diamonds – de felbegeerde premium valuta

Net als ieder ander spel goed, koken Fever heeft een valuta die goed kunnen helpen in de klim naar Kochmeister. Zo populair dat de munt is – zo zeldzaam is, maar helaas ook. Met diamanten de gebruiker kan gaan winkelen, om zo te zeggen, met het oog op het restaurant en de keuken te upgraden. Zo kunnen nieuwe instrumenten en keuken apparatuur zijn als een rijstkoker of pizza oven kopen. Gebruik de diamanten kan je alle sterren in elk van de niveaus duidelijk, evenals voor de nieuwe locaties zijn ontgrendeld.

Cooking Fever Diamond UpgradeMet diamanten kunnen Restaurant verbeteren" (Afbeelding: Noordelijke Current)

Hoe de diamanten te krijgen?

Helaas, de begeerde edelstenen niet uit de lucht vallen. Een manier om diamanten te krijgen Cooking Fever is om een ​​beetje geld te nemen in de hand. Zo kunt u via in-app aankopen zo vaak winkelen edelstenen. Deze variant is dus alleen afhankelijk van de rijkdom van hun eigen portemonnee.
Wie begrijpelijkerwijs willen om geld te nemen in de hand, waarvoor we een paar handige tips.

  Cooking Fever obtain diamonds for free? That's how it's done

Gratis diamanten in Cooking Fever

Een variant, moet de enthousiaste koks niet moeilijk zijn, is het gemakkelijk om regelmatig te spelen. Wie dagelijks te bezoeken in de app kunnen dagelijks ontvangen van de achtste dag twee diamanten gratis.

Daarnaast is in het spel verschillende taken worden verstrekt. Iedereen die deze voldoet kan ook rekenen met een paar handige diamanten.
Een derde optie is het casino. De gelukkigen kunnen ook einheimsen edelstenen daar.

Een handige truc voor gratis diamanten

In aanvulling op de genoemde opties, is er een kleine cheat, kan zijn met edelstenen brengen op uw account. Hier, de time management app voor dagelijks games, twee Cooking Fever diamanten weg van men gebruik maakt van de feiten. Hiervoor is de gebruiker verloopt als volgt:

  • Ten eerste, de instellingen van het mobiele apparaat worden geopend en gekozen voor de categorie voor datum en tijd.
  • Er nu de tijd met een dag vooruit.

Cooking Fever Diamonds tijdTrick: Het veranderen van de tijd en krijgen diamanten" (Screenshot: Redactie)

  • Dan moet je de app te openen en de gratis diamanten.
  • De werkwijze kan willekeurig vaak worden herhaald. Echter, men moet niet vergeten om de klok opnieuw in te stellen, anders andere diensten (kalender, etc.) defect.
map