Verwijder Facebook mark en te voorkomen

Verwijder Facebook mark en te voorkomen

U wilt een Verwijder Facebook marker, omdat je zijn gekoppeld aan ongunstige foto’s of comic postings – en de hele zaak volledig te stoppen in een keer? Lees dan hier!

Niet zo moeilijk: Verwijder Facebook marker

Het is eigenlijk een zeer grappige functie en een leuke manier om herinneringen te houden en te handhaven of om iemand bewust iets te maken: de markering functie op Facebook – of in de browser of in de Facebook-app. Dus kan je ofwel vrienden in foto’s en zelfs een link video’s, maar ze passen ook in met Facebook berichten of reacties. Marked personen krijgen dan een hint naar het.

Verwijder Facebook markerVerwijder Facebook markeringen is niet zo moeilijk – op de juiste houding aan het licht komt. (Foto: pixabay / Redactie)

Niet altijd zo heilzaam is het geheel: bijvoorbeeld bij familie of collega’s ook bevinden zich op het netwerk en u zijn gekoppeld aan een beeld dat is voor het publiek beschikbaar is (bijvoorbeeld omdat de privacy-instellingen van de verbindende partij niet in het bijzonder beperkt is), of uw naam ontstaat in verband met een twijfelachtige paal. In dat geval kunt u gewoon maar te voorkomen dat de mark – ten minste met omweg.

Verwijder Facebook markering activiteitenlogDe activiteit log kroniek inzendingen en merken te controleren. (Afbeelding: Screenshot Editor)

Facebook vraagt: Aanpassen privacy

Zodra je ergens te weten zal verbinden, vraagt ​​Facebook u als u wilt om te zien dat in uw Chronicle – op voorwaarde dat u de instelling heeft ingeschakeld om dit te doen. In dat geval kan ontkennen, als je deze vraag gesteld. Tegelijkertijd markeringen kunnen worden weggenomen;

De activiteit logboek kunt u opnieuw een overzicht van alle records in lokale kronieken, waarover je nog niet hebt. Klik op het pijltje in de rechterbovenhoek van de post en selecteer “Haal het vinkje weg”. Dus het werkt goed met foto’s die u u hebt geselecteerd.

Verwijder verwijderen Facebook markerduidelijk een marker kunt u in de Chronicle Review. (Afbeelding: Screenshot Editor)

Optioneel kun je ook vrienden die je hebt gemarkeerd, vragen om een ​​Facebook-markering op te heffen. Als je jezelf wilt iemand te verwijderen, hoef je alleen maar naar de post, bewerken en “tag vrienden” te selecteren door het verwijderen van de naam weer van de haak wordt geklikt uit.

Echter, zoals je Facebook heeft opgemerkt, kan het zijn dat u nog steeds gekoppeld aan de publieke sector. Wilt u dit in de toekomst niet meer, dan kunt u het aanpassen in je privacy instellingen.

Verwijder Facebook markering NoteVolgens mededeling is niet helemaal duidelijk of het merk overal is verdwenen. Een andere manier om je niet blijven. (Afbeelding: Screenshot Editor)

Instellingen wijzigen voor de toekomst

In de instellingen die u zal hetzelfde in “privacy” vinden, selecteer “Geschiedenis en merken”. Hier heb je verschillende opties: U kunt algemene die iets kan toevoegen aan uw geschiedenis en wie kan inhoud in uw kroniek weergave aan te passen.

Tegelijkertijd kan ook het beheer van labels. Zoals eerder vermeld, kunt u hier aangeven of u wilt merken controleren. Dit is helaas de enige manier om te merken die in uw geschiedenis te voorkomen.

Verwijder Facebook marker instellingenIn de instellingen kunt aangeven of Facebook vraagt ​​om markeringen keer. (Afbeelding: Screenshot Editor)

Als je alleen maar te weten negeerde een bijdrage aan de activiteit logboek of verwijdert markeren, dan zal hij niet worden weergegeven. Echter, kunt u markeren de enige volledig verwijderen als u laat de foto het bericht te verwijderen of te melden of gewoon vragen de uploader om uw merk te verwijderen, respectievelijk, dat zichzelf maakt, zoals hierboven beschreven.

Een manier om een ​​marker direct te voorkomen – om te voorkomen dat u ooit voor het labelen zal voorgesteld, Facebook biedt op dit moment niet. Hoewel moet worden verwijderd de Facebook-label is ingewikkelder, maar in ieder geval heb je dus de volledige controle – als uw zorg je voor het.

map