Schakel Facebook-browser en te beschermen tegen reclame

Schakel Facebook-browser en te beschermen tegen reclame

De in-app browser van Facebook is niet de beste tool. Als u de Schakel Facebook Browser en kan swingen op uw gewone standaard browser, onthulden wij hier!

Schakel Facebook BrowserHet is geen slecht idee om te proberen om de Facebook-browser uit te schakelen. (Foto: pixabay / Redactie)

Schakel Facebook-browser en verder surfen met een eigen browser

Wie opent links binnen de Facebook-app, wordt normaal doorgestuurd naar de in-app browser – en dat kan snel leiden tot problemen. Want helaas irritante banner advertenties tussen app en browser advertenties die vaak dubieuze inhoud en niet weg worden geklikt. Het laatste redmiddel is dan alleen om de app volledig te sluiten.

Voor de agressieve reclame kan zelfs Facebook niet – en niet de pagina die u wilde worden doorgestuurd. Beide uitgereikt alleen advertentieruimte. Op de inhoud die er uiteindelijk aufploppen, hebben ze geen controle hebben.

Maar er is een truc: Simply Facebook de browser uit te schakelen en kan worden doorgestuurd naar uw eigen browser. Hoewel reclame verschijnt hier helemaal. Dit is niet zo geschakeld meestal agressief.

Verander browser: Vinden

De browser kunt u gemakkelijk de instellingen in de Facebook te veranderen:

  1. Opent naar de Facebook-app.
  2. selecteert vervolgens de app-instellingen. Wie vindt uw door uw rechtsboven getypt op hamburger menu en “Help and Settings” scrollt naar beneden. Daar de eerste ingang van de app-instellingen.
  3. Hier vindt u de instelling “links openen externe” vinden. Stel de schuifregelaar naar “on” en je hebt ingeschakeld dat elke koppelt u tikken in de Facebook-app vanaf nu, kan niet worden geopend in de in-app browser, maar in uw gewone standaard browser.

Facebook browserinstellingen uitschakelenUw krachten het openen van links via een externe browser via de app-instellingen. (Foto: screenshots Editor)

andere trucs

Reclame kan ook voorkomen dat u op andere manieren, bijvoorbeeld door het uitrusten van uw uw mobiele telefoon met een antivirus-app geïnstalleerd of AdBlocker.
Als externe standaard browser kunt u de Android-standaard browser te gebruiken. Of U nodigt u Chrome, Firefox of een andere browser hier. iOS-gebruikers zijn natuurlijk altijd een goed advies met Safari.

kan worden vermeden vervelende reclame gedeeltelijk ad blockers binnen deze browser. Van de agressieve, vooral reclame moet je met de genoemde weg maar grotendeels beschermd worden, simpelweg omdat dit grensvlak tussen Facebook app en in-app browser mist die kan worden gehuurd als advertentieruimte.

Mocht u maar zelfs op zo’n banner land, helpt tot nu toe zoals ik al zei, alleen voor de app op de harde manier te sluiten. De knop weer niet wil zeggen normaal werken. Voor dergelijke gevallen, Android is van plan de weg naar een “paniek knop” installeren in Android O: dan onttrok je ongeveer vier keer op de back-knop, de app wordt automatisch afgesloten. Dit kan beschermen tegen vervelende aanvallen, malware en abonnement vallen. uitschakelen browser Facebook: Tot dan!

map