Kan worden verborgen wanneer op Facebook onlangs online was? Leer in hoeverre werkelijk kan beschermen van de Zuckerberg netwerk privacy en men moet het doen!

Of men maakt gebruik van het sociale netwerk in de browser of door het downloaden van de Facebook-app op uw telefoon: Tal van persoonlijke gegevens afhankelijk van de instelling van vrienden of zelfs onbekenden kan worden bekeken. Vanaf de laatste dag waarop het was hier, naar de plaats waar ze Facebook had geopend. Het is verzwarende om op te merken dat de run op mobiele apparaten en Facebook Messenger als twee afzonderlijke applicaties - wat de bescherming van de persoonlijke gegevens verder gecompliceerd. Maar in termen van de bescherming van persoonsgegevens, Facebook is nog nooit bijzonder bedekten zich met de spreekwoordelijke roem.

Facebook: verberg Laatst online in de browser

Om zijn status in de browser te verbergen, eerst het gesprek moet worden uitgeschakeld. Hiervoor opent u het venster, waarin de communicatie plaatsvindt, en kiest hier de versnelling en de chat-optie uit te schakelen. Optioneel kan alleen geselecteerde vrienden van Facebook laatst afgebeelde online status of verborgen worden voor dit. Echter, de hele procedure werkt alleen als je het sociale netwerk te openen in de browser. Als u de dienst of de overeenkomstige boodschapper op uw telefoon of tablet te gebruiken, is men nog steeds voor alle andere dan online zichtbaar.

Facebook onlangs onlineFacebook laatst gezien verstopt in de browser.

verberg de Facebook-status op mobiele apparaten

Dus je moet een handje te helpen op alle apparaten. Zelfs op smartphone of tablet kan worden verborgen in de instellingen die je offline bent. Afhankelijk van het apparaat en de toepassing moet u dit doen door de volgende stappen:

1. de status verbergen in de Messenger-app voor iOS en Android

Ten eerste moet de Facebook Messenger-app geopend op de iPhone of iPad. Naar aanleiding van de lijst icoon is geselecteerd in de onderste werkbalk op en naast de actieve optie met behulp van de schuifregelaar. De Facebook-online status is nu - tenminste als je de boodschapper te openen - verborgen.

2. status te verbergen In de huidige Facebook-app

Eenmaal gedaan en je de Facebook-app (niet de boodschapper) te openen - de status van Facebook: Toch weer online ververst. Dus de instelling moet ook worden aangepast in deze toepassing. Om het hoofdmenu onder het pictogram People openen. Hier vinden we het punt chatten beschikbaarheid, moet worden uitgeschakeld. Hieronder vindt u alle Facebook-toepassingen te starten zonder dat iedereen kan begrijpen of ze online zijn of niet - op voorwaarde, natuurlijk, is het niet berichten te publiceren, commentaar op de cijfers van andere publicaties, of een soortgelijke knop duim.

Facebook onlangs onlineOok in de put in de mobiele toepassing, moet de status handmatig uitgeschakeld.