De vraag: Kun je Facebook-profiel bezoeken aan de hand?

"Wie was op mijn Facebook-profiel?" Dat is een interessante vraag van veel gebruikers die vaak met anderen op het sociale netwerk. Maar kun je Facebook profiel Bezoekers laten? Het volstaat te zeggen: Het sociale netwerk zelf niet bieden deze functie. Sommige meer of minder nuttig trucs daar. In de meeste gevallen echter, is voorzichtigheid geboden - zowel op de website en in de Facebook App!

Facebook profiel BezoekersU kunt de Facebook-profiel bezoekers kunnen zien, hoewel het netwerk de mogelijkheid niet bieden? Deze vraag veel gebruikers. (Foto: pixabay / Redactie)

Facebook-profiel bezoekers over een app?

Bezoekers op uw eigen Facebook-pagina zo geïnteresseerd of andere manier. Zakelijke gebruikte netwerken zoals Xing en LinkedIn bieden de functie en vervolgens op StudiVZ hadden ze ook. Alleen het netwerk met de blauwe "F" zijn nergens - omdat de ontwikkeling team van het huis Zuckerberg heeft deze functie niet opgenomen. En het zal waarschijnlijk zo blijven in de toekomst, alleen voor de privacy.

Als u wilt dat een beetje googlen zal zijn maar zeker aangetroffen in een of andere manier app die belooft om de laatste bezoekers lijst op uw eigen Facebook-pagina. En wie heeft al geprobeerd en geladen een dergelijk instrument, dit waarschijnlijk snel gefrustreerd hebt verwijderd. Omdat deze programma's zijn meestal over leuke apps.

Facebook zelf biedt de mogelijkheid om het laatste profiel die lijst, zoals ik niet gezegd helemaal niet, en het zou moeilijk zijn voor app-ontwikkelaars nog net buiten te zijn, waardoor de Facebook richtlijnen omzeilen.

Dergelijke apps meestal gewoon lukraak aan vrienden. Wie meerdere malen geprobeerd de "test", het snel ontdekken. Dit kan heel grappig zijn. Vervelend, maar het is als je dacht dat het ding werkt, en geld heeft genoten - omdat sommige ontwikkelaars bereid zijn om hun leuke app betalen nogal een beetje. Dus: handen van vóór dubieuze betaalde diensten!

Facebook-profiel wie is stalkingStalking werkt alleen eenzijdig op Facebook: Bezoekers van uw profiel kunt u niet bekijken. maar ziet niemand met wie je hangen om je heen als deze. (Foto: pixabay / Redactie)

Wees voorzichtig met plug-ins of Facebook Links

Naast apps voor de smartphone, zijn er ook een aantal van de browser plug-ins die beloven om Facebook-profiel bezoeken weer te geven. Maar nogmaals: Aangezien Facebook niet eens deze functie, die alle plug-ins van externe ontwikkelaars niet kan veranderen aan te bieden.

Veel erger: Misschien is uw nodigt uit tot zulke vreemde aanbiedingen zelfs schadelijke software te installeren op uw apparaat of uw login gegevens in te voeren de vinger van hackers. Dus ook hier: Kijk uit!

Zelfs Facebook tools die beloven u de functie, zoals de meeste tik op uw logon token. Dus liever niet op want als je eenmaal geven op deze token, degenen die het ontvangen, post op uw naam. Zelfs zonder dat je er iets aan te doen.

Trick 17: De verhalen zijn voorzien

Hoewel er geen exacte blik op wie je profiel heeft bezocht, maar mogelijk een indicatie kunnen er Facebooks Stories functie. Wie zorgt voor een verhaal dat in feite kunnen zien wie dat nog niet bekeken. En misschien ga precies deze mensen dan ook op het profiel om daar te zijn zien er nog een beetje.

Toegegeven, dit is meer vermoeden dan iets anders. Maar een indicatie het zou kunnen zijn. Want wie je verhalen kijkt regelmatig lijkt in ieder geval meer belangstelling voor u haven.

Er is ook de kans om uit te vinden de bron van de pagina, met wie u onlangs gechat. Maar kun je ook gemakkelijk een praatje te zien - of je het weet zelfs meer. daarom de lookup is eigenlijk interessant - de Facebook-profiel te tonen wie je kunt je niet zo. Moet er een verandering op enig moment in de toekomst, kunt u deze hier leren bij ons: Facebook update: Wat is nieuw in de sociale media wereld?

Anders: Bij twijfel, gewoon dieper graven tijden. Zo is de vraag "Wie was op mijn Facebook-profiel?" antwoordde met de grootst mogelijke veiligheid - op voorwaarde dat uw vrienden zijn eerlijk!

map