Facebook Like referenties verbergen: Om het te laten werken!

Facebook Like referenties verbergen: Om het te laten werken!

Hoe kan men de eigen Facebook Like details verbergen? Deze vraag veel gebruikers die niet willen om hun voorkeuren en favorieten in het openbaar te laten zien. We laten zien hoe het werkt en Facebook-gebruikers snel en gemakkelijk met een muisklik haar "zoals" informatie verbergen. meer informatie hier en probeer het!

Facebook Like verwijzingen verbergen of beperken tot bepaalde personen

Alle pagina’s en de inhoud die na het downloaden van de app met Facebook "zoals" gemarkeerd worden, zodat bijvoorbeeld, projecten, winkels, voetbal teams, video games, films, boeken en games die op de site van uw eigen profiel verschijnen en tonen de voorkeuren van de Facebook-gebruiker. Echter, niet iedereen wil om al deze persoonlijke favorieten in het openbaar te vertonen.

Men kan dan ook bepalen wie mensen met "zoals" kunt geselecteerde pagina’s en andere favorieten inhoud te zien en wie niet? Het antwoord is "ja", Voor elk gebied van de Info pagina, selecteert de gebruiker gewenste doelgroep een specifieke doelgroep en controles bepalen wie een blik op de Facebook "zoals" kan informatie gooien en aan wie ze blijven volledig verborgen.

Facebook Like details verbergenFacebook Like verbergen van gegevens: Vind het!

Je zet ze op Facebook "zoals" informatie verbergen!

De Facebook Like gegevens te verbergen de gebruiker zijn eigen profiel opent en klikt op eerst onder de kap over. Hij schuift nu aan het gebied met de "zoals"Specificaties op, klikt u er in de bar aan de rechter bovenhoek van de kleine pictogram met de stylus en tik op privacy Bewerken. Met een grote selectie venster met de aard van elk Likes waarvan de privacy kan worden gewijzigd als u wilt verschijnt.

Voor de volgende hoofdstukken kunt u de doelgroep selecteren en bepalen of de Likes openbaar zijn, of alleen de eigenaar van het profiel ze kan zien of alleen de Facebook-vrienden: films, televisie, muziek, boeken, sportteams, atleten, inspirerende mensen, restaurants , spelletjes, activiteiten, interesses, sport, eten, mode, webpagina’s, Diversen. Voor elke binnenkomst, een individuele privacy, zodat bepaalde mensen of lijsten die kunnen worden ingesteld om een ​​aanvraag over de douane, "zoals" gedeelde gegevens en andere, die ze moeten worden verborgen.

Facebook Like referenties verbergen privacyOp verzoek kan een persoonlijke levenssfeer worden gedefinieerd,

Nieuw toegevoegde inhoud zal worden gedeeld met dezelfde doelgroep

Alleen gebruikers die behoren tot de doelgroep van de toegevoegde inhoud, zodat ze kunnen nu op hun eigen Facebook "zoals" zie specificaties. De privacy van de individuele berichten in de betreffende secties kunnen worden bewerkt op elk gewenst moment als u wenst, of ook volledig te verbergen hele secties. De bijzondere keuze van de Facebook-gebruiker wordt opgeslagen en nieuw toegevoegde inhoud te delen met dezelfde doelgroep, tenzij u anders aangeeft.

map