Schakel Facebook en zich concentreren op de belangrijke dingen in het leven! Wie heeft er genoeg van kat video's en op maandag de status van spreuken, zodat kunt pauzeren van de gesel van de moderne wereld!

Of het nu in de browser of na de app altijd en overal controleren Likes na downlaod van Facebook, stalking Lover of krüpplige currywurst, van snacks bericht: Facebook is alomtegenwoordig in vele levens. Wie wil er een pauze, kan Facebook schakelen en de service voor een tijdje opgeschort zonder dat het volledig verwijderen van de rekening.

Facebook is één van de twee van de meest gebruikte sociale netwerken, alsmede een van de meest bezochte websites. De reputatie gaat vooraf aan het bedrijf en de kritiek varieert van het analyseren van de gebruiker gegevens naar buitenlandse contacten bespioneren; schitteren van gaten in gegevensbescherming tot extreem berichten.

Schakel Facebook en ontmoet echte vrienden

Wie ondanks alle kritiek niet volledig wilt vertrekken, kan Facebook tijdelijk uitschakelen. Alle gegevens en berichten worden gehandhaafd tijdens deze fase, maar zijn niet meer beschikbaar van anderen. Zowel de muur en het overwegend aantal (niet alle) van de berichten verdwijnen uit de ogen van vrienden of collega's; alleen via messenger verzonden berichten blijven de contacten. Als u wilt zijn breuk te beëindigen, kan de rekening worden geactiveerd in een paar stappen.

de rekening in een paar stappen uit te schakelen

Na het inloggen in het menu instellingen moeten eerst worden genoemd. Dit verbergt de uiterst rechts achter het pijltje in de kop van Facebook. Dit opent een nieuw venster door de optie zekerheid moet worden geselecteerd aan de linkerkant. Hier, de optie uit te schakelen is uw account de bodem. Als alternatief kunt deze link te volgen.

Schakel FacebookIn de instellingen, de optie is om könnnen Facebook uit te schakelen.

Nu heb je een set voor het ontstaan ​​van een aantal mogelijke redenen en de deactivering te worden bevestigd.

Facebook uitschakelen undGründe specificerenNa het kiezen van een reden dat de deactivering kan worden afgerond.

Alle gegevens blijven (natuurlijk) en nog steeds de rekening kan eenvoudig worden geactiveerd als volgt:

Gebruik Facebook opnieuw na het uitschakelen

Wie wil naar de Facebook-uitschakelen te beëindigen zijn breuk, kan zijn profiel te activeren enige problemen. Om app te starten of toegang tot de website en meld u aan zoals gebruikelijk met de gebruikersnaam en het wachtwoord. Profiel en achtergrond afbeelding, palen en vrienden lijst zijn precies dezelfde als voorheen weergegeven. Voor degenen die zijn account op facebook verwijderen & zouden alle sporen te vernietigen, hier is de juiste gids. De procedure is iets ingewikkelder en tijdrovender; Maar zelfs na het verwijderen van gebruikers hebben de mogelijkheid om hun profiel weer volledig te herstellen gedurende 14 dagen. Pas na deze periode zal de gegevens definitief verwijderd uit het netwerk van Zuckerberg's.

Schakel Facebook en reactiverenFoto: Facebook.