iedereen met Facebook Smileys pit wil geven berichten of postings, zijn moeilijk te vinden. We hebben alle emoji verzameld in praktisch overzicht!

Of het nu in de browser of door het downloaden van de Facebook-app: De hele wereld deelt speciale evenementen - of wat de gebruikers van het portaal achten voor bijzonder - op het sociale netwerk van Mark Zuckerberg. Wie wil zijn postings maken of haar Facebook-chats kleurrijk, reikt voor het afstemmen van Emoji. In tegenstelling tot de gebruikelijke instant messengers waarover meestal een extra toetsenbord voor het kleine beeld, de oplossing op bij een iets gecompliceerder.

Smileys in Facebook News

De selectie van smileys die via messenger kan worden verzonden is relatief duidelijk. Voor dit echter zogenaamde sticker kan worden geladen en verzonden. Er is bekend comic en anime karakters: van Kung Fu Panda of Angry Birds op de pinda's en de Minions om SpongeBob en de sterren van Pixar Studios. Thematisch, het assortiment is heel geleden, mannen Tranen kunnen ook worden gevonden als bijpassende foto's voor carnaval of vriendschap sticker. De stickers zijn allemaal gratis en kan direct op de Facebook-account worden toegevoegd en stuurde na een bericht.

Facebook SmileysZieker en smileys op Facebook.

spice berichten

Wie wil zijn postings versieren met de smiley gezichten op Facebook, kan toegang krijgen tot een ruimere keuze. Echter kunnen de afzonderlijke emoji ligt niet zo goed, hoe het wordt gebruikt, bijvoorbeeld via het toetsenbord op WhatsApp. Om toegang te krijgen tot de emoji, moet de grijs smileypictogram geklikt worden op de bodem van de terbeschikkingstelling venster. Dit opent een drop-down menu met verschillende secties, zoals voelen, kijken, lezen, drinken, eten, enz. Deze categorieën zijn toegewezen toe te eigenen emoji's van de verschillende activiteiten. Het kan echter ook je eigen sterrenbeelden te maken. Hiervoor is een nieuw concept kan gemakkelijk worden in het zoekvak ingevoerd. Klik Naar aanleiding van de automatisch toegewezen Smiley en het opent een lijst met andere emoji. Nu selecteert u de juiste foto en je hebt een individu staat met bijpassende Smiley.

Smileys met de juiste combinatie van tekens

Een aantal smileys kan worden gecreëerd door het invoeren van een karakterreeks. De tabel laat de combinaties die Facebook herkent en vervolgens zet deze om naar het juiste pictogram. de selectie nogal te wensen over - maar - vergelijkbaar met Facebook Messenger.

Facebook smileys met de juiste combinatie van tekensMet de juiste snaar deze smileys te plaatsen op Facebook.

Facebook Smileys in een oogopslag

De smileys weten de gebruikers van WhatsApp en Co worden geselecteerd door de Unicode Consortium. Er zijn nu officieel meer dan 1.500 van de kleurrijke kleine foto's, waarvan Facebook alleen ondersteund ongeveer een kwart. En hier zijn ze in het overzicht:

Smileys Facebook Samenvatting© 2016 PiliApp

Op de website www.piliapp.com kan de smileys gewoon kopiëren en plakken in Facebook.