Wat is XOXO?

Wat is XOXO?

Veel chatters zijn gerezen in WhatsApp, Facebook, Snapchat de vraag "Wat is XOXO?" We laten zien wat er achter het symbool en hoe het te laten regenen harten in de Facebook-app met een nieuwe XOXO Facebook-functie. hier leren meer nu!

Wat is XOXO en waar komt de afkorting?

Bij de communicatie in WhatsApp of via de Facebook Messenger praktische en grappige afkortingen bespaart een hoop typewerk. Dus sommige WhatsApp afkortingen zijn nu populair geworden met vele chat-partners. DDR middelen, b.v. "U kunt reinigen", WG zonder Verstedelijking is bedoeld maar de vraag "Hoe gaat het?" (En met GN8"goedenacht"() Of BB"bye bye") U kunt snel goed te keuren. Ook YOLO nu bekend bij de meeste chatters. De afkorting wordt de set verborgen "Je leeft maar een keer. “Maar wat betekent XOXO?

Wat is XOXOWat is XOXO? We verduidelijken en te laten vliegen harten! (Foto: pixabay / Redactie)

Vervang XOXO virtuele kusjes en knuffels

De eigenaardige symbool XOXO is afkomstig uit Noord-Amerika en beschrijft als "omhelzingen en kussen" virtuele kusjes en knuffels. De X betekent hier "Kisses" en O "Hugs" vervangen. Zo is het met XOXO voor knuffels & Kisses. Noch X noch O Dus eerste letter zijn de woorden, maar slechts van symbolische betekenis. de twee letters X en O kan worden gezien als afbeeldingen en erkent met een beetje fantasie in X een getuite mond en dus een kus. O Anderzijds vertegenwoordigt pictorially vertegenwoordigt de beweging van een knuffel

de korte versie XO wordt vaak gebruikt. Wie echter een XX als een aanhef in een e-mail, schrijf SMS of chatten af ​​te zien van de knuffels en kussen uitsluitend verzonden. In dit land ook als HDL wordt gebruikt in plaats XOXO aan "Love you" te zeggen. Of zelfs resorts tot HDGDL verhogen ("Hou heel pop-lief!").

laat het hart met XOXO vliegen naar Facebook

Facebook-gebruikers krijgen een speciale XOXO functie: je kunt met het symbool XOXO een reactie sturen met geanimeerde hart via Facebook. Voor deze, de gebruiker eenvoudig plaatsen van de letters XOXO als een commentaar onder een post of een foto. Prompt de XOXO binnenkomst wordt rood en kan worden gezien magische vliegende harten die verdwijnen na enige tijd. Door te klikken op de rood gemarkeerde tekst van de grappige XOXO animatie kan weer worden opgeroepen.

XOXO hartfunctie is niet alle Facebook-gebruikers beschikbaar

Facebook heeft gedacht aan het XOXO harten niet alleen om de Engels-sprekende wereld, maar houdt ook rekening met de liefde groeten in andere landen. Zo kun je in plaats daarvan "xoxo" Ook het Italiaanse woord "baci" of Frans "bisous" gebruiken. Nog één opmerking: Als u niet in staat om het te laten regenen met XOXO harten zijn, gewoon wachten een beetje omdat de XOXO hartfunctie nog niet klaar zijn voor alle Facebook-gebruikers.

map