TomTom stemmen - Alternative woordvoerder van Navi eigenaar

TomTom stemmen – Alternative woordvoerder van Navi eigenaar

nieuw TomTom stemmen zorgen voor afwisseling het stuur. Snel en gemakkelijk, kan de saaie standaard voice op TomTom navigatie-apparaten gemakkelijk uitwisselen. We laten zien hoe het werkt en wat onderdelen beschikbaar zijn. Meer over dit hieronder!

Nieuwe TomTom vertolkt aanbieding aankondigingen met meer oomph

Bijna elke automobilist is waarschijnlijk vergelijkbaar: Op een gegeven moment kun je niet meer de standaard stem van je eigen navigatie-apparaat te horen. Als u eigenaar bent van een TomTom-navigatiesysteem, immers, heeft de mogelijkheid om de verkeersinformatie te reciteren uit een andere luidspreker of luidsprekers. Om nieuwe stemmen te downloaden voor TomTom Navi, is uw eigen TomTom-apparaat is aangesloten op de PC en installeerde een freeware gemaakt door TomTom met de MyDrive Connect download. Dit zorgt ook voor een comfortabele beheer van updates en wegenkaarten. Die nog steeds gebruik maakt van een ouder model Navi TomTom gebruikt voor het uitwisselen van TomTom voices tegenstelling tot TomTom HOME download.

TomTom stemmenNieuwe TomTom stemmen: The Star Wars vertolkt pakket nodig heeft om te kiezen voor beide zijden.

Download gratis stemmen voor Navi

Na de Navi via een USB-kabel is aangesloten op de computer, zijn de TomTom stemmen online in de browser op TomTom stemmen winkelen klaar. Hier selecteert de gebruiker eenvoudig de gewenste stem en plaatst je in de kar. De Free stemmen zijn gemarkeerd met 0,00 €. De gebruiker stelt de haak door de stem, en klik op Start Download. Zodra de nieuwe stem zal worden gedownload en op uw eigen TomTom GPS geïnstalleerd.

Meer TomTom gratis stemmen, waaronder Engels, Frans en Spaans

Welk TomTom stemmen zijn er beschikbaar? Voor een gratis stemmen in verschillende talen. Als u liever een Duitse spreker, heeft de keuze tussen de mannelijke stem en de vrouwelijke stem Werner Lisa. meer vertellers zijn beschikbaar voor bijna alle gangbare talen. Zo kunt u de juiste route te maken naar uw bestemming in het Engels, Frans, Spaans en Nederlands bod. Degenen die willen iets extravagant hebben, gebruikt een prominente stem die hij heeft om een ​​paar euro te betalen, echter,

TomTom voices woordvoerderGratis stemmen in bijna alle talen zijn beschikbaar in de Voice Store.

Star Wars vertolkt pakket met Darth Vader en Yoda

Ouder van stemmen winkel is in de volgende categorieën: All, Free, cartoons, beroemdheden, komedie, films, muziek en andere. Als u op zoek bent in de categorie cartoons, vond stemmen van Wallace en Gromit, en SpongeBob SquarePants. Rijke selectie aan de beroemdheden is: Snoop Dogg, Billy Connolly, Brian Blessed, Roger Moore, Stephen Fry en Happy Holly geven de Navi aankondigingen meer humor en pit. Onder comedy is er ook gangster Tony, die weet hoe om te verblijven op de straten moeilijkheden op de baai. Vooral populair bij automobilisten zijn de stemmen van Star Wars: The Star Wars voices pakket dat u moet beslissen voor beide kanten, want zowel Darth Vader dan Yoda zijn ook aan boord. Star Wars fans kunnen ook kijken kan navigeren van C-3PO en Han Solo. Voor alle stemmen een aantal audio-samples zijn beschikbaar, zodat je een keer om ze te kunnen luisteren in alle rust en proberen voordat ze uiteindelijk op onze GPS.

TomTom voices auditiesVoor alle stemmen een aantal audio-samples beschikbaar zijn.

map