Nieuwe generatie PowerRoute reisplanner

Softwareleveranciers G Data heeft zijn route planning software in de nieuwe versie van 2007 gepubliceerd. Zowel de versie voor Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland, alsmede de Europese editie is beschikbaar voor 19,99 Euro.

PowerRoute 2007 PowerRoute Europe 2007 hulp bij het op software gebaseerde tour en reizen. In aanvulling op de gedetailleerde kaarten beide richtingen te wachten met vele extra functies - zoals het berekenen van de afstand met het laagste brandstofverbruik, informatie over hotels of het plannen van excursies door het invoeren van tussenliggende bestemmingen. Met behulp van Smart Search, is het ook mogelijk in aanvulling op de wegen en steden, hotels, attracties en restaurants in de zoektocht op te nemen. Per exportfunctie berekende routes en kaarten kunnen ook worden overgedragen voor mobiel gebruik op handhelds (Palm OS en Pocket PC). Beide PowerRoute versies ondersteunen de invoer en verwerking van GPS co├Ârdinatie. Met een ge├»nstalleerde GPS-ontvanger wordt bovendien de huidige locatie dynamisch weergegeven in het kaartfragment.

PowerRoute 2007 genavigeerd door de straten en steden in Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland. De kaart omvat de hele huidige wegennet in de stad resolutie. In aanvulling op de route berekenen van de route planner bevat nu gedetailleerde informatie over alle 45 sites van de wereld cultureel erfgoed, samen met openingstijden, prijzen en historische gegevens. Informatie is ook beschikbaar op Alpenpassen, 260.000 "Points of Interest" of 2.100 biodiesel en aardgas tankstations.

Reizen in Europa

naast de stad exacte Duitsland gebied PowerRoute 2007 Europe biedt een routing in 50 Europese landen en 500.000 Europese steden. Net zoals PowerRoute 2007, de professionele routeplanner met informatie met toegevoegde waarde te wachten staat. Daarnaast zit er informatie over Europese veerdiensten, autoverhuur of bergpassen. In de binnenlandse vrije tijd en reisplanningsinformatiediensten tot 600.000 blikje "Points of Interest"7000 campings en 30.000 hotels om te worden gebruikt voor de reisvoorbereiding.

map