Unlock Congstar: Hoe & zo lang dauert’s

Wie heeft gekozen voor een collectief bij de Telekom dochteronderneming, moet eerst in de SIM-kaart Congstar unlock. Hoe kan ik het en wat het is om hier te worden opgemerkt uit te doen!

De mobiele en internet tarieven Congstar merk zijn zowel met als zonder contract te hebben. Wie heeft gekozen voor een collectief bij de dochteronderneming van Telekom kan deze gemakkelijk bereikbaar beheren door het downloaden van de app meincongstar. Maak het maar op zich al iets te beheren, moeten gebruikers eerst activeren van de SIM-kaart.

Congstar unlockUnlock Congstar werkt met een paar klikken

Unlock SIM-kaart Congstar: Dus het zal werken

Voordat u zijn simkaart, natuurlijk eerder een van de tarieven op Congstar kunnen activeren moet hebt geboekt. Of prepaid plan of een aanbieding met contractperiode - die heeft gekozen voor een deal, krijgt alle referenties en de SIM-kaart in de terminal. Heeft u het pakket online te bestellen, duurt het een paar dagen tot je kunt beginnen. Wie heeft het betrokken product in de handel prepaid-kaart, natuurlijk kunt u meteen aan de slag, omdat hij het pakket beschouwt al in zijn handen. De gebruikersprocedure wordt als volgt gevolgd:

  • Voordat u Congstar kunt ontgrendelen, u eerst de SIM-kaart in het apparaat moet plaatsen. Hier moet u ervoor zorgen dat u de kaart te brengen naar het juiste formaat.
  • Nadat de gebruiker gaat naar de Congstar website. Hier is de home page te openen u en navigeert vervolgens in staat te stellen om de menubalk van prepaid en diensten in kaart. Als alternatief kunt u gewoon open deze pagina.

Congstar via e-mailHier nummer en PUK-code ingevoerd om de SIM Congstar ontgrendelen

  • Er zijn twee velden worden weergegeven, die de gebruiker moet invullen. Beide gsm-nummer en PUK, kan je zijn startpakket te zien. De PUK verbergt achter een oppervlak dat eerst moet worden bekrast.
  • In de volgende stap van de online activering persoonlijke gegevens van de gebruiker moet worden ingevoerd of getoetst. Als de gegevens correct zijn, de gebruiker klikt op Verzenden. Zo is het proces waarbij u Congstar kunt ontgrendelen voltooid.
  • Meestal duurt het een paar minuten zal worden gemaakt totdat de cut-off en de gebruiker kan zijn smartphone gebruiken en kan worden bereikt. Onder bepaalde omstandigheden kan de inrichting voor het herkennen van de prepaid kaart opnieuw moet worden gestart.

Uitzonderingen te ontgrendelen

Gebruikers die overstappen van een andere provider naar Congstar en willen hun aantal te nemen om achterover te leunen en wachten op casual. Dus is het niet nodig bij het omzetten van de mobiele telefoon nummer dat je de prepaid-kaart op Congstar activeren. De activering gebeurt automatisch bij het Portierungstag, dus als het contract aan het einde van een provider en het tarief begint bij Congstar. De gebruiker wordt geïnformeerd over deze datum.

Problemen ontgrendelen van de SIM-kaart

Als de bovenstaande procedure niet werkt en een foutmelding, zoals SIM zal niet beschikbaar worden weergegeven, moet men in ieder geval van toepassing op de steun. Dit kan worden gedaan online via de chat-functie op de Congstar pagina. Deze is geopend van maandag tot vrijdag: 8.00 tot 22.00 uur. U kunt ook een e-mail sturen via het contactformulier of u bellen met de hotline op dit nummer: 01.806 32 44 44. Voor vaste lijn bellen kost 20 cent, 60 cent via de ether.

map
Adblock
detector