Zo kan de Congstar krediet te vragen!

zijn wie Controleer Congstar credit wilt u verschillende opties te hebben. We zetten de drie opties om de eigen Congstar PrePaid krediet te vragen in de volgende gids in detail voor. nu meer informatie en probeer het!

Controleer Congstar saldo: drie opties voor prepaid klanten

Wie schrijft aan de telefoon, surfen en sms'en Congstar prepaid, is geen zorgen te maken over lange periodes contract en toch heeft de volledige en flexibele beheersing van de kosten. Het opladen van de Congstar prepaid werkt op een manier die heel simpel, maar vaak, gebruikers ook vragen hoeveel Congstar krediet dat ze nog in hun eigen rekening. Hieronder zien we drie manieren en hoe de balans kunnen snel en gemakkelijk worden geleerd, bijvoorbeeld via de meincongstar app download. Op deze manier wordt de gebruiker altijd nauwkeurig op de hoogte van de status van zijn Congstar prepaid-kaart en moet vrezen geen verrassingen.

Controleer Congstar creditControleer Congstar saldo: Er zijn drie opties beschikbaar. Bron: Congstar

Mogelijkheid nr. 1: Query Congstar krediet door meincongstar app

De meincongstar app is beschikbaar voor Android en iOS-apparaten en kan ook gebruikt worden door prepaid-klanten. Alle tariefopties van hun eigen mobiele telefoon contracten en de individuele overeenkomst gegevens kunnen dus gemakkelijk worden benaderd en op elk moment wijzigen. Ook handig is de mogelijkheid om in te checken met de nieuwe app van het eigen Congstar credit mobiele operator. Congstar klant kan onder meincongstar > mijn producten > prepaid bewerken > Airtime de volledige Aufladehistorie de laatste drie maanden, te zien. De kosten zijn echter weergegeven volgens Congstar alleen een kleine vertraging van 24 uur.

Mogelijkheid nr. 2: vraag Congstar credit hotkey

Congstar biedt de toetscombinatie * 100 # is een speciale toetsencombinatie om krediet vragen Congstar. Dus als je wilt zonder omslachtige het aanroepen van de Congstar app op zijn naam staan ​​in de ervaring vliegen tot stand te brengen, getypte gewoon * 100 # en druk vervolgens met de toets bevestigen groene wijzerplaat. De status van de huidige Congstar saldo wordt dan binnen een paar seconden op het scherm van uw smartphone om te zien.

Mogelijkheid no 3:. Controleer Congstar balances speed dial

De gratis speed dial 9577 dient ook voor een snelle en gemakkelijke Congstar saldi query. Wie beslist om deze optie te gebruiken, kunnen de overige Congstar prepaid tegoed automatisch worden doorgegeven door de aankondiging.

Congstar resterende saldo van een prepaid kaart na een beëindiging

Wie wil Congstar beëindigen en breng de resterende krediet van een prepaid kaart in de ervaring, heeft de drie bovenstaande opties meer kans om te zien de exacte credits waren. Na een ontslagvergoeding van het resterende bedrag wordt automatisch binnen 6 tot 8 weken. Een snellere terugtrekking kan leiden tot op aanvraag via het contactformulier. De terugbetaling van het starten van saldo wordt uitgesloten door Congstar.

map