Congstar vergeten uw gegevens – wat te doen?

met de Congstar Inloggen de klant een snelle en directe toegang tot de kaarten, contracten, saldi en facturen beschikbaar. We tonen in deze handleiding hoe de gebruiker zich aanmeldt op een ongecompliceerde manier en wat hij kan doen als hij kan geen toegang tot zijn persoonlijke Congstar Customer Center. Meer hieronder!

Fast Congstar inloggen met gebruikersnaam / ID en wachtwoord

Registratie bij de Congstar login is zeer eenvoudig in principe: de gebruiker ingangen, hetzij via de meincongstar app te downloaden of via de Congstar login pagina in de webbrowser, zijn eigen klantgegevens. De meincongstar Login bestaat uit twee boven elkaar invoervelden, die beide moeten worden gevuld met de juiste gegevens, om de klant. De top invoerveld accepteert ofwel hun eigen gebruikersnaam of klantnummer, het onderste veld van de persoonlijk wachtwoord. Daarna wordt de gebruiker klikt op de knop Aanmelden en laat de persoonlijke Congstar Klant is open.

Congstar InloggenVoor de Congstar login een juiste wachtwoord is vereist.

Congstar Wachtwoord vergeten? Voer een nieuwe via verbinding

Als de gebruikersnaam of klantnummer vergeten zijn, kunnen deze zeker te brengen zonder veel moeite in de ervaring. Het is moeilijker met de toegekende wachtwoord om in te loggen meincongstar. Degenen die niet kan herinneren, klikt u op de Congstar login pagina op de link Wachtwoord vergeten? De vergeetachtige Congstar klant voert na zijn klantnummer en de mobiele operator stuurt zodra een handige link naar uw e-mail adres.

Zo kunt u snel en gemakkelijk een nieuw wachtwoord aan te maken en meld u aan Congstar. Nog een tip: als je niet hun klantnummer weet, kunt u bijvoorbeeld vinden op de orderbevestiging e-mail, op de letter of op een factuur bovenaan rechts.

Congstar vergetenWie is vergeten zijn Congstar wachtwoord kan een nieuw toe te wijzen.

Als je problemen hebt en de klantenservice zal helpen Congstar

Wie heeft nog steeds moeite meincongstar Login, maakt gebruik van de Congstar klantenservice en kan helpen op deze manier als een gewone klant met problemen van allerlei aard om een ​​goede toegang tot zijn kaarten, contracten, saldi en facturen weer te krijgen. De Klant meincongstar bevat alle belangrijke informatie over hun eigen contract of prepaid-kaarten.

De klant kan onder meer opladen van de credit Congstar na het inloggen, bekijken hun rekeningen, persoonlijke gegevens beheren, wijzigt het tarief, boeken nieuw tarief opties of zelfs om een ​​vervangende kaart Congstar. De adresgegevens kunnen worden bekeken en op elk moment onder het menu-item Mijn producten veranderen in meincongstar Customer Center. Met de verandering van adres Congstar contract en het factuuradres wordt aangepast.

map